Bruker du mye aloe vera?

Som du kan se i det forrige innlegget mitt er jeg på utkikk etter gode produkter, mot tørr hud. Ei venninne av meg, anbefalte noen prudukter fra Aloe First, og må si det er det beste jeg har kjent på lenge - og mye av det kan brukes til alt! (nei, jeg tuller ikke)..

Det første produktet jeg vil anbefale er

Aloe First spray

"Aloe First kan sprayes på når huden er øm. I tillegg til Aloe Vera inneholder den også propolis, allantoin og elleve nøye utvalgte urter. Antiseptisk og lindrende. 473 ml."

Etter å ha snakket med venninna mi, fikk jeg høre litt annet diverse om denne sprayen. Den kan brukes mot kløe, før/etter soling (på stranda og i solarium) og gir umiddelbar effekt, ved at du blir brunere. Den skjolder ikke. Har du dyr, av alle slag, kan du også bruke den. Det finnes en egen spray for dyr, men den inneholder omtrent det samme, så hvorfor måtte kjøpe to? Venninna mi har prøvd den mot tørr og flassende hud, på hunden sin, og, hva skal man si? Det fungerer!


 

Det neste produktet jeg vil anbefale er

Aloe propolis creme"
Krem for svært tørr hud, som gir fuktighet og vitaliserer huden. Passer godt til tørre partier og sensitiv hud, takket være innholdet av Aloe Vera, propolis, kamilleekstrakt, allantoin samt vitamin A og E. Inneholder ikke tilsatt vann. 113 g. "


 

Neste produkt er

Aloe body toner"
Varmende krem som brukes under plastfolie for å åpne porene og øke hudens opptakningsevne. Gir fastere og spenstigere kontur. Inneholder bl.a. Aloe vera, kanelolje, spansk pepper og andre urteekstrakt. 113 g. "


 

Neste produkt, er også fantastisk (vel, det er de alle, men)

Det heter Aloe heat lotion


" Liniment med mykgjørende og avslappende effekt. Inneholder bl.a. Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- og aprikoskjerneolje. 118 ml. "

Sliter du mye med hodepine, leddsmerter etc, så er dette noe for deg. Du smører bare på bittelitt (den er også veldig drøy) og venter en liten stund. Mye bedre enn å proppe i seg mye smertestillende vel?


 

Så til siste produktet jeg vil anbefale

Aloe vera gelly

" Et universalprodukt som alltid er bra å ha for hånden. Brukes til tørr hud, på hevelser under øynene eller etter soling. Passer også perfekt etter barbering eller voksing. Inneholder 118 ml. "

Denne kan også brukes på barn!!!

Er du interessert i å kjøpe noen av produktene, kan du ta kontakt med meg, så kan jeg formidle det videre (naboen til venninna mi, selger - og sender også til deg) Er du interessert i party, med noen venninner, kan hun også komme og vise/selge produkter.

Er du interessert i å ta en titt på produktene de har, kan du gå inn på denne siden. Det er også her Bilde/info er hentet fra!! Kontakt meg på anna.rfk@hotmail.com, eller her på bloggen om noe skulle være av interesse.

Demons & angels

Her om dagen kom jeg over et fantastisk produkt på apoteket. Var 40 % salg på produktene i tillegg, så da måtte jeg jo prøve.

Sliter veldig med tørr hud, og spesielt om vinteren. Hittil har jeg ikke funnet noe som har gitt en positiv virkning på kroppen min. Men, det har virkelig disse vist seg å gjøre.(likt til siden dems, om du klikker på bildet)

Jeg har prøvd Facial Water, Ramoisturising Gel Cream, Foaming Face Wash og Lip Shine.

Ansiktsvasken, og ansiktskremen har fungert veldig bra. Kremen, er rett og slett helt utrolig! Huden blir god og silkemyk. Favoritten min, er likevel, Lip Shine. Den lille runde boksen. Jeg smører meg alltid på leppene før jeg legger meg, og denne kan jeg fremdeles merke, når jeg våkner. De holder seg myke i mange, mange timer!

 

Innlegget er på ingen måte sponset, men mine meninger og anbefalninger!

♦ Sliter du med tørr hud?

♦ Noen produkter å anbefale? 

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits