Inspirasjon!

Siden det bare er 3 måneder igjen til huset skal stå ferdig, er det på tide å bestemme seg for hvordan vi vil ha det snart. Det meste av fargevalg, og slikt er i boks. Møblemanget er det verre med. Jeg har ikke peiling på interiør, og det har ikke mannen i huset heller. Men, jeg vet jo hva jeg liker. Om det passer sammen med fargene på veggen, parketten, de andre møblene, og gardinene - nei, det vet jeg ikke! 

Jeg har tittet på nettet etter noe som kunne vært interessant. Så kom jeg over denne siden og ble fasinert av fargene, og de flotte varene! Falt pladask for serviset de har, blant annet. Sofaen også. Den er fin, enkel og grei. 

Men, jeg klarer aldri å bestemme meg... 

 

Tiltross for dette bildeløse innlegget (skyldes at jeg ikke får lastet opp bilder nå da..!) har jeg nok ikke blitt noen nymotens interiørblogger. Dette får være nok for i dag! 

 

Har du peiling på interiør? 

 

Harrytur!

Siden vi våknet til et forferdelig vær med masse regn i dag, bestemte vi oss fort at det var en perfekt vær for en sverigetur. Vi tok sandefjord - strømstad ferga til, og kjørte hele veien hjem igjen. 

Amina har vært veldig tålmodig i dag, men hun sloknet i bilen på vei hjem. Da sov hun helt til vi parkerte hjemme i oppkjørselen. 

Jeg glemte kameraet hjemme, så ble ikke tatt noen nye bilder i dag. Men, det ble masse mat, en god del snop, og noen klær til oss alle sammen faktisk! Tror ikke det er så stor interesse av hva tor arne og jeg kjøpte oss, men vil gjerne vise fram alt det fine vi handlet til Amina på HogM. 

 

Amina fikk seg 


Lue Hm - 49,50


Hele vanter Hm - 39,50 genser - 69,50 

cardigan - 149


bukse - 39,50


bukse - 39,50 2 pk pysj - 64,50 


dress - 299 


2 pk strømpebukser - 79


lue - 39 


lue - 29 

 

Ble ikke like masse på oss voksne, men det er helt greit. Amina vokser så fort, så hun trenger plutselig mye mer, enn hva vi gjør. Når jeg tenker etter, har jeg ikke kjøpt så veldig mye klær til henne selv heller. Masse som er arvet - og takk gud for det! Spesielt den tiden hun er og har vært i nå, rekker hun knapt bruke plaggene et par ganger, før de er utvokst! 

 

handler dere mye i sverige? 

♥ vokser barnet/barna dine like fort ut av klærne sine? 

 

ha en fin kveld 

Hun vokser og vokser!Den siste tiden..

Som de gamle leserene mine vet - og som en forklaring til de nye, har jeg vært innlagt på sykehuset siden 7 Juli, med en subaraknoidal blødning. Til tross for tilstanden, var jeg i veldig god form. Følte meg ikke syk, sett bortfra hodepinen jeg slet med. 

 

7 Juli - Blir jeg hentet med ambulanse, på grunn av en besvimelse (her har jeg i lengre tid gått med hodepine) 

De finner ut at jeg har subaraknoidal blødning og det blir planlagt operasjon 

14 Juli - Blir jeg operert for blødningen

De sa operasjonen var vellykket og jeg følte meg bedre, allerede samme dag 

 

Etter operasjonen har jeg ikke notert ned noen datoer. Har tatt dagene som de kommer, men dere får prøve å henge med. 

Jeg var en liten stund på sykehuset, og fikk fysioterapi, samtaler med lege og ble fulgt nøye opp med scanning og blodprøver. 

Når alt så fint ut, søkte de meg inn på rehabilitering, i Tromsø. Dette var det eneste stedet som hadde plass til meg. De ansatte var hyggelige, og jeg trivdes godt. Noen ting var det å klage på, men de var betydelige for oppholdet. 

Så ble jeg veldig uklar, og dårlig igjen. En av de ansatte tok følge med meg til sykehuset i Tromsø og det ble fort konstatert at jeg hadde fått en ny blødning. Ikke så stor som forrige gang, så det lettet hjertet litt. Jeg ble operert allerede samme dag, og prognosen var nå svært god. 

Jeg lå et par uker på sykehuset i tromsø, for de flyttet meg til telemark, litt nærmere hjem hvertfall. I telemark har de nå fulgt meg godt opp, med både det ene og det andre. Jeg har fått masse besøk av gode venner, familie og bekjente. Til og med søte linda, som begynte å lese bloggen min, kom på besøk! 

Og, i dag var tiden for å reise hjem til Hønefoss. Det er noe helt annet. Nå kan de følge meg opp på sykehuset en gang i uka, jeg kan være hjemme med Tor Arne og Amina. Jeg ser endelig enden av tunellen! 

 

Hjem, kjære hjem!

For rund to timer siden trasket jeg over dørstokken hjemme! Nå skal jeg følges opp en gang i uka, med blodprøver på ringerike, og gå til fysioterapeut. Er veldig positiv til dette nå. Og, som legen sa til meg. De fleste får blødningen to ganger, så er det over. Den vil nok ikke komme tilbake nå. 

Mens jeg har vært borte, har det skjedd mye. Amina vokser seg større og større - og blir mer og mer rampete! 

Det er ikke mange månedene igjen til huset er ferdig, og jeg føler at jeg burde gå igang med opprydning og pakking her snart. Det ser mildt sagt ikke ut her hjemme! Heldigvis, har jeg masse overskudd på energi, etter å ha ligget stille så lenge. Mark i rumpa, kan man vel si. Hjerteskattene mine ♥

 

Det vil nok bli endel innlegg framover, med oppdatering om både hva jeg har gjort, og om Amina såklart! 

Jada, jeg lever!

Jeg lover og lover, men skriver jeg noengang igjen? Neida.. Men, nok en unnskyldning. Fikk en ny blødning, men heldigvis skjedde det mens jeg var på rehabiliteringen, og jeg ble operert med det samme. Nå er jeg så god som ny, og noen ny blødning vil jeg ikke få - sier dem. 

I den situasjonen vi nå har vært i, har ikke bloggen vært en førsteprioritet. Jeg kommer hjem om få dager, så nå har jeg endelig skikkelig tid til å blogge igjen. 

Dagene går stille og rolig for seg. Jeg skulle begynt på skolen dette året her, men fått permisjon til neste år, pga alt som har skjedd. Så, jeg får da et ekstra år hjemme med Amina! Kjenner at jeg ikke er lei meg for det. 
familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits