En lyd fra meg også!

Som dere kanskje har fått med dere, befinner jeg meg på rehabiliteringssenteret. Det går ganske greit her, men ufattelig kjedelig. Skal være her 4 uker på dette oppholdet her. Deretter blir det flere opphold, etterhvert, som består av 4, 3 og 2 ukers opphold. 

Jeg trodde jeg skulle få ganske god tid til å blogge mens jeg var her, men der tok jeg dessverre feil. Timeplanen er full, til klokka 15. Deretter er det mat, sosialt på kvelden ofte og noen ganger samtaler med kontaktsykepleier. Etter det, er jeg helt skutt, og data er det siste jeg tenker på. Sjekker facebook en kjapp tur daglig bare. 

Er ikke så veldig mye å si på denne fronten, med andre ord. Blir mye lettere når jeg kommer hjem igjen. 

Jeg håper alle dere andre har det strålende så lenge! 

Sommer på jorda!

Det er på tide for meg å dra på rehabiliteringen. Har vært hjemme en liten stund nå, og det har vært godt. Men, jeg forstår at hjernen min trenger den treningen den kan få. Heldigvis er familien med meg. Jeg har fått et familierom ♥ Etter klokken 3, er jeg fri til å gjøre hva jeg vil. Så, det er ikke så ille. Spesielt ikke med det fine været vi har fått i dag. 

 Når sola henger høyt over Langesund
og hjernen er myk og jorda er rund
og Wrightegaarden ligger der den alltid lå
og pilsen er kald og sorgene små
når køen på E18 er gått i stå 
og alle går og banner og ingen kan forstå
at det er sommer på jorda

I dag skal vi bare tilpasse oss her, nyte været og slappe av. Det er så godt å være hele familien samlet igjen, at ord kan ikke beskrive det ♥ 


Når terna går i spinn over Langesund
og katta er mett og tar seg en blund
og jenta di er gyllenbrun og sommerpen
og bare har på seg solfaktor en
når rekene er salte og jenta di er søt
og tørre kontorister har lagt kroppen sin i bløt
da er det som på jorda 
Sommer på jorda
smil overalt
himmelen er gjennomsiktig havet blått og salt
og jentene er søtere enn markjordbær på strå
sommer på jorda
livet det er nå
Når sommernatta kler seg i perlemor
og jenta di gir deg himmel på jord
og klokka di er full av vann og går i stå
og jobben var før og livet er nå
når krabbene er fulle og hjernen din er tom
og sola varmer sjela di og havet roper kom
da er det sommer på jorda

Ny dag - Nye muligheter

En ny dag i dag, og jeg aner ikke hva jeg skal finne på. Det er møkkavær uten like, og lysten til å gjøre noe er på bånn. 

I morgen kommer jeg til å bestille en container, så vi får ryddet og kastet alt vi ikke har bruk for, før vi flytter. Er greit å begynne så smått, så vi ikke får alt før julestresset. Huset skal stå klart 16 Desember! Det er ikke så veldig lenge til, når jeg tenker meg om. I tillegg har vi satt som mål, å feire jula i det nye huset. Da er det greit om vi har ting på plass, og ikke sitter å spiser julemiddagen i en stor pappeske. 

Når det gjelder huset, er det en stund siden jeg har vært å sett på det. Tor Arne er det støtt og stadig, og sier det har vært veldig framgang i det siste. Det er også mye som ikke har blitt gjort, pga det dårlige været som har vært - og som igjen har meldt sin ankomst. 

Jeg har brukt litt tid i helga, på å se på diverse innredninger. Er ikke lett å velge. Vi har bestemt hvordan badet skal se ut, er på god vei på kjøkkenet, gulvene er bestemt - Så nå er det mer farger det står på. Jeg vil ha ting så lyst som mulig, slik at vi heller kan pynte opp med mørkere puter, gardiner, duker... Ja, du skjønner? 


Bildet er hentet fra google


Amina er i veldig godt humør om dagen, og er stort sett overalt. Hun klarer ikke sitte stille et sekund. Lille turbo! Lurer på hvordan det skal gå, når hun lærer seg å stå på beina! Kommer vel ikke til å bli så mye stillesitting, da heller nei. Men, det er jo godt å se at hun utvikler seg da. 

Sjekk sveisen! 

 

♥ Er barnet ditt overalt? 

♥ Har du noe sol til overs, kanskje? : ) 


Da ble det ferie likevel!

Vi hadde 3 flotte dager i dyreparken. Været var med oss hele tiden, og vi var i parken, fra den åpnet, til den stengte (nesten), hver dag. Amina var stort sett snill og grei også. Vi hadde litt problemer med å legge henne på hotellet første natta, men når hun tilslutt sovnet kl 01.15, sov hun godt til dagen etter. 

I dyreparken så vi på show, hilste på dyra, og Amina's store favoritt, var geiter som hun kunne klappe. Hun ble ildsint når vi skulle ut derfra igjen. Trodde hun kom til å være veldig skeptisk, med tanke på alderen, men der tok jeg grundig feil. 
Vi spiste frokost på hotellet før vi dro i parken, kjøpte matvarer på butikken og smurte med oss lunsj, hadde med masse frukt, og middagen ble spist der inne. Sparte masse penger på det, for er jaggu så dyrt der. Ble noen is, og masse drikke også. 

Vi har nå tatt turen til familien min i Sverige, for å være her til Mandag. Koser oss masse i finværet her! Amina syntes det er veldig stas med all oppmerksomheten. Hu mor får slappet av, mye mer enn hjemme, for jeg har ikke fått lov til å skifte en bleie på hu, siden vi kom hit. familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits