5 måneders oppdatering!

SDet har gått hele 5 måneder og 5 dager siden Amina kom til verden ♥ Hvor har tiden blitt av? 

Før jeg fikk barn, syntes jeg dagene var altfor lange, tiden stod stille, og jeg hadde alltid greie på hvilken dag det var. Nå går dagene altfor fort, tiden løper fra meg, og hvilken ukedag det er, må du ikke spørre meg om engang! 

Hun veier nå 8640 g og er 67 cm lang! Gosh! Stor har hun blitt! 

Hun får gråt til både frokost og kvelds, og syntes det er kjempe♥godt. Det er et lite matvrak vi har. Får hun muligheten til å putte noe i munnen, så gjør hun gjerne det. Vi har også kjøpt et slikt fruktnett, som hun får litt frukt i. Fikk anbefalt det fra helsesøster, siden Amina "må ha" noe hele tiden! Så avokado og banan er det store her om dagen! 

Ellers, så 

♥ Drikker hun fra flaske selv

♥ Ruller begge veier

♥ Setter seg halvveis opp på egenhånd

♥ Sitter selv

♥ "prater"

♥ Viser uttrykk og følelser

♥ Sover hele natten 

♥ Kryper  (krabber ikke enda) 

♥ Snart oppe i full krabbestilling (var en periode, men dabbet av, pga masse anfall)

 

Med anfallene hennes gikk det også veldig bra. Lang stund hun ikke hadde noen i det hele tatt. 

Her forleden dag, hadde hun et anfall som ikke ville gi seg, så vi er på sykehuset i Tromsø nå, til observasjon. Veldig trivlige nevrologer her, det skal sies! Hun er heldigvis mer kontrollerbar nå, enn hun var. Så det kommer seg! ♥ Ha en fin dag! 


livstegn!

Tenkte det var på tide og gi et lite livstegn fra oss! 

Vi befinner oss for tiden i Tromsø, hos en god venninne av meg. Veldig koselig! Planen var at vi skulle hjem på Fredag som var, men den ble litt endret. Venninna mi, hadde nemlig lagt andre planer. Hun ville ta oss med på omvisning i den flotte byen - og for å rekke det mest nødvendige, holdt det ikke med 5 dager. Hadde vel gått, men man må jo ha litt pause innimellom også! 

Jeg må bare si, at det er en fantastisk by! Har ikke vært så heldig med været alle dagene, men jeg er godt fornøyd allikevel. 

Amina oppfører seg eksemplarisk, og er storfornøyd med all oppmerksomheten hun får. Alt går strålende, og nå kan jeg vel si at livet er en dans på roser. Håper det fortsetter slik altså! 

Vi har blant annet besøkt ishavskatedralen 

(bildet er hentet fra google, da jeg glemte igjen kameraet) 

Tirsdag kveld setter vi nesen hjemmover! Lang kjøretur, så blir mange stopp tenker jeg, pga amina. Derfor tar vi det på natta, så hun kan sove det meste av turen. Har sørget for å ta med sikkerhetsnettet, så hun kan ligge i baggen sin å sove. Liker ikke at hun sitter så lenge av gangen i bilsetet, selv om det sikkert hadde gått greit. 
Med det samme vil jeg benytte anledningen til å gratulere Nina, Roger, og Jessica med den nybakte sønnen, og lillebroren sin, som har meldt sin ankomst! For en nydelig gutt! 

Gratulerer!!!! 


 

Farlig godt!

Jeg har sagt til meg selv, at jeg aldri skulle gå for fristelsen. Farlig for vekta det! Men, idag stod de pent oppstilt i butikken og jeg klarte ikke dy meg - plukket med meg en pose, med deilige melkesjokolade kjeks ♥

Heldigvis, for meg, var det ikke mer enn 6 stykker i pakka. Det er passelig. Mektige var de også, så har bare spist 2! Men, såå godt da! Har du smakt de? Hva syntes du evt? 

Drar snart bort - og hva vil du jeg skal blogge om ?

Jeg og en vennegjeng er invitert opp til en felles bekjent av oss 15 til 20 mai. Har ikke sett tone, som vi skal til, på kjempelenge. Det blir koselig. Gleder meg til å feire 17 mai der oppe - Tor Arne skal jobbe 17 mai, så da er det greit å være der oppe. Ellers ville vi nok ikke dratt. Første 17 maien til Amina, føler jeg er litt spesiell, selv om hun ikke skjønner bæret! 

Det skjer lite på denne fronten om dagen, derfor så lite blogging. Har mistet litt lyst. Men, jeg sitter å skriver en liste nå, over ulike ting jeg skal skrive om. Har du et tips til hva jeg kan skrive om, eller ting du vil jeg skal skrive om, så legg gjerne inn en kommentar så tar jeg med meg forslaget! 

Angående Amina og anfallene, har det vært snart 1 uke uten, så der går det bra! Håper det fortsetter slik. 

 


 

Et sommerbilde jeg tok for et par år siden! 

 


♥ Hva er du interessert i å lese om? 

- Mer hverdag? 

- Ønsker du konkurranse? 

- Tema? Isåfall hvilket? 

 

Far og Datter!

Er de ikke søte? 
Slik vil huset bli seende ut!

Har fått tegningen fra arkitekten nå, men får ikke til å legge ut bildet her, derfor tok jeg heller fatt og tegnet litt. 

Huset vil se någelunde slik ut, på den ene siden. Andre siden vil komme etterhvert. 

Dette er bare en dårlig tegning, så se bortifra det! Farge er ikke bestemt. Her har jeg bare brukt gult for å markere vinduene! 

 Hehe, dårlig tegnet, men tror dere ser poenget! 

Støvsugd dataen!

Dataen var støvete, og ikke veldig delikat akkurat. Var masse smuler nedi tastaturet, som ikke var så lett å få vekk, med mindre jeg tok av hele greia. Så da tok jeg støvsugeren, og støvsugde over hele dataen, både over og under! Og som det trengtes! 

Etterpå tok jeg skjermen, med skjermrens. At jeg har klart å se noe på skjermen i det hele tatt, er et under. Dette skal jaggu gjøres oftere! 

Ellers, går det i planlegging av huset om dagen. Selv om ikke vi står for byggingen, er det mye som må gjøres. Bilder vil komme sånn etterhvert! 

 

Noe litt helsprøtt kanskje?

Jeg lovte jo å fortelle dere noe, i et tidligere innlegg her. Men, først til noe annet. 

Har jeg fortalt at vi har bestemt oss for å bygge hus? Husker ikke om jeg har fortalt det her på bloggen, eller bare til deres nærmeste. Tomten er kjøpt, og byggeplanene i gang. Det er ikke vi som skal bygge, men vi har leid inn et firma, som tar seg av det. Kan ikke sende meg opp i det, vet så vidt hvordan jeg slår inn en spiker, så (litt overdrevet for de som ikke skjønte det!). 

Det er litt blandet følelser med dette her. Vi får drømmehuset vi vil ha, det er jeg glad for. Men, det er mye dyrere enn hva vi først hadde tenkt. Spesielt med tanke på det jeg nå skal fortelle dere.

... 

Jeg har nemlig tenkt å omskolere meg! Jeg stortrives i jobben min nå, det er det ingen tvil om. Det har vært drømmen min siden jeg var liten, en drøm som ble oppfylt. 

Men.. Jeg føler meg ikke tilpass i yrket nå som jeg har blitt mamma. Jeg har en jeg må være der for hele tiden, på godt og vondt. I yrket mitt nå, risikerer jeg mye. Jeg satt å tenkte på det her for litt siden, at om uhellet (eller ikke) er ute, så kan hun risikere å miste mammaen sin. Jeg har ikke vært utfor noen skade av meg selv enda, og jeg sier ikke at det kommer til å skje - langt derifra. Men, følelsen er der hele tiden. Redselen for at noe skal skje på jobb, og at jeg ikke kommer hjem til Amina. 

En jeg kjenner veldig godt, som jeg snakker med daglig, studerer ergoterapi. Før, hadde jeg absolutt ikke noe forhold til dette yrket. Men, etter å ha "fulgt" hun gjennom det første året her, syntes jeg det virker spennende. Interessant. Morsomt. Lærerikt. Ja, rett og slett noe jeg kan trives med. Så, ja, kommer jeg inn blir jeg student igjen til høsten! Rart å tenkte på det. Mange år siden jeg har sitti på skolebenken. 

 

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits