En liten fjelltur kanskje?

Natt til i dag har gått veldig bra. Ingen anfall, og sov hele natta. Våken blid og utvilt på morningen ♥ 

Men, det blir allikevel et par dager med observasjon her, før hun får komme hjem. Nå kom nettopp Tor Arne og skal ta over litt. Han rakk det ikke i går, så da ble det ingen tur på meg. 

Nå tenkte jeg å ta motet i meg, og ta meg en topptur på et av fjellene. Gå å nyte sola for seg selv, la tanker være tanker og bare "være fri" ♥ Får se hvor mange timer jeg bruker, så blir det vel en oppdatering i kveld, tenker jeg. 


♥

 

Ha en super dag! 


Lange, triste dager

De to siste dagene har vært lange. Veldig lange. Amina fikk et stort anfall igjen, og gikk inn i en kritisk tilstand, når anfallene ikke ville stanse ved hjelp av stesolid (akuttmedisin). De la hun i kunstig koma, så anfallene skulle stanse, og den lille kroppen skulle få litt hvile. 

Det var vondt å se hun ligge der, helt stille, uten å gi fra seg en lyd. Jeg klarte ikke være inne hos hun hele tiden, så Tor Arne og Jeg har byttet på å være der. I mellomtiden har jeg soset rundt i min egen verden. 

Men, det skal gå bra med hun, for hun får god hjelp, av dyktig personell. Epilepsien hennes skal kontrolleres. Vi må bare få plass på epilepsi - sykehuset først. Legene har sendt en hastemelding dit nå, så vi forhåpentligvis kommer inn før sommeren. Kanskje i løpet av mai alt. Det er nemlig mange måneders ventelister der!! 

Men, Amina har blitt vekket nå. Men, hun er fremdeles sløv, og vil bare sove. Hun får sondemat, siden hun ikke vil ta verken pupp, eller tåte. De sier hun vil være i bedre form når hun våkner igjen, det tar visst på å ligge i koma også. Det tror jeg på! 

Så, nå sitter jeg her. Venter på Tor Arne som skal komme å ta over litt igjen. Har fått i meg både mat og drikke, og skal ta meg en kjøretur mens Tor Arne er her. Godt å se annet enn bare sykehusvegger også! Gleder meg til å se dette vakre smilet igjen! ♥

 

Jeg skal også avsløre en liten hemmelighet for dere, litt senere! 

Livet som småbarnsmor - temablogg

Livet som småbarnsmor er spennende, utfordrende, pesielt og helt unikt ♥

 Men, med en datter på 4 måneder, skjer det ikke veldig mye spesielt i hverdagen - Eller, det skjer veldig mye, men ikke alt som egner seg å skrive om på et åpent nettsted. Det er veldig mye i livet vårt, som ikke kommer ut på bloggen. Derfor syntes jeg også det blir veldig kjedelig skriving til tider. Alt blir nesten det samme. Om dere forstår? 

Så nå tenker jeg da. Både som mor, kone til en i helsevesenet, og politi selv - så både ser og hører vi om mye i hverdagen, som ikke alle tenker over hele tiden. Det er sikkert mange undrende mennesker der ute, som lurer, men ikke helt tørr å spørre om alt. Jeg tenkte derfor, for å få noe å skrive om, å ha dagens tema, en periode. 

Jeg vil da legge ut innlegg, som omhandler et spesielt tema, og si litt om det. Det kan være så mye, og jeg er selvsagt åpen for forslag. Temaet vil ikke omhandle enkeltsaker, så det er sagt på forhånd. Noe av det jeg tenkte litt på var; 

seksuelle overgrep 

vold

barnemishandling

førstehjelp 

barnemat

aktiviteter for baby og småbarn

... 

så er jeg åpen for forslag av dere, og vil fylle på etterhvert som det kommer forslag! 

Hva tenker dere om litt temablogging? Det vil selvsagt bli litt hverdagsblogging også.. 

Bloggtips fra barneombudet

1. Blogging er en flott mulighet til å få uttrykke seg
Du har rett til å si din mening og bli hørt, og blogg kan være en fin måte å få sagt det du vil. Samtidig er blogging kreativt og gir deg god trening i å skrive.

 

2. Vær et forbilde for leserne dine.
Tenk over at du kan ha stor innflytelse og påvirkningskraft på leserne dine. Du kan ha yngre lesere som ser opp til deg og det gir deg et ansvar.

 

3. Ta alvorlige tilbakemeldinger seriøst.
Hvis noen skriver til deg at de har det vanskelig, gi dem et svar og be dem søke profesjonell hjelp. Dette kan de få ved å kontakte for eksempel: Barneombudets Klar Melding tjeneste, Alarmtelefonen, SUSS eller Kors på Halsen.

4. Krenkelser er ulovlig, og kan politianmeldes.
Det er viktig å benytte seg av ytringsfriheten, men ikke la det gå utover andre. Det er lov å være uenig, men vis respekt. Å skrive stygt om andre eller baksnakke er å krenke andre. Det er straffbart.

5. Å publisere bilder av andre uten tillatelse er ulovlig.
Få tillatelse dersom du skal skrive om eller legge ut bilder eller videoer av noen andre enn deg selv. Dersom du ikke har fått tillatelse, fjern det.

6. Stå for det du skriver.
Hvis du angrer på et innlegg, kan du skrive et nytt innlegg der du beklager. Lag en lenke til hovedinnlegget, som du ikke sletter. Ett unntak er krenkende innlegg. De må slettes uansett. 

7. Sett grenser for hva du deler med andre.
Hvis det du skriver ikke er noe du ville ha delt med din verste fiende på den ene siden eller foreldrene dine på den andre siden, ikke legg det ut. Internett er åpent for alle, så det du skriver vil også kunne leses av alle. Ikke oppgi for mye personlig informasjon. 

8. Vær oppmerksom på at du kan få stygge kommentarer.
Fokuser mer på de positive og mindre på de negative kommentarene. Ikke gi oppmerksomhet til de som skriver stygge kommentarer. Du kan også velge innstillinger på bloggen som gjør at du kan velge hvilke kommentarer som publiseres. Ikke legg ut bilder av deg selv hvis du ikke tåler både positiv og negativ tilbakemelding.

9. Ikke publiser når du er sint.
Skriv gjerne når du er sint, men vent med å publisere til du har roet deg og lest gjennom innlegget på nytt. Da er det mindre sannsynlighet for at du publiserer noe du angrer på i etterkant.

 

10. Vær positiv og ha det gøy med bloggen, da er andre positive tilbake.
Å blogge gjør du fordi du har lyst, ikke fordi du må. Det er ikke leserne som bestemmer når og hvordan du skal blogge, gjør det på din egen måte

 

Teksten er hentet fra barneombudet 

Grøt er godt!


eller? 


Tips til å få opp slim av hals/lunger?

Jeg har gått med slim i lunge/hals i flere måneder nå. Siden før jeg fikk Amina, husker jeg. Prøver stadig vekk å hoste opp litt, men er ikke så enkelt det heller. Har prøvd slimløsende, unngått drikke og andre ting, som fortere danner slim, og ja - Prøvd stort sett det meste. 

Om dere har hatt endel slim selv, vet dere vel hvor irriterende dette er. 

En bagatell å gå til legen med føler jeg (bestilt time, spurte om en hastetime eller en time dagen etter, men fikk ikke time før slutten av juni!! makan!!!)

så, dere blogglesere! Har dere tips til å få opp litt slim? 

(gjorde seg lite med bilde til teksten syntes jeg, så dere får kose dere med et snuppebilde!)

Gullet er 4 måneder og oppdatering om epilepsien

 

Først må jeg beklage dårlig blogging om dagen. Det skyldes så mye, så tiden ikke alltid strekker til. Men, ser ut som det vil bli en bedre tid i møte nå! 

Så tilbake til oss! Mange har lurt på hvordan det går med Amina, og anfallene sine. Det har vært både gode og dårlige dager. Alt fra  5 - 35 anfall om dagen. Det er slitsomt for en så liten kropp. Heldigvis går de fort over, men på de dagene hvor det er på sitt verste blir det allikevel slitsomt. Som lederen av epilepsiforeningen i Oslo sa til meg 

"har du hatt fylleangst noen gang? Når du våkner etter et anfall, kan du gange fylleangsten med 20, så har du hvordan man føler seg. Du vet ikke helt hvem du er, hvor du er, om bena dine henger sammen, om du er et menneske, eller en hund.." 

Så, det må være slitsomt for en så liten kropp! Vi har fått påbegynt en epilepsimedisin nå - og håper det vil hjelpe, men skal allikevel inn på Epilepsisykehuset i sandvika for å få litt mer hjelp og veiledning. 

Gullet har også rundet 4 måneder! Store bolla mi ♥


Blidfisen ♥

 

Hvorfor gråter kvinner?

HVORFOR GRÅTER KVINNER...


En liten gutt spurte sin mor:- Hvorfor gråter du?- 
Fordi jeg er kvinne, svarte hun ham.- 
Det forstår jeg ikke, sa han.
Hans mor ga ham en klem og sa:
- Og det kommer du heller aldri til å gjøre..


Senere spurte den lille gutten sin far:
- Hvordan kan det ha seg at mor gråter sånn uten 
at det er en grunn til det?
- Alle kvinner gråter noen ganger uten at det er en grunn til det,
var alt hva hans far kunne si..


Den lille gutten vokste opp og ble til en mann,
stadig undrende over hvorfor kvinner gråter.
Til siste ringte han til Gud og da Gud kom til telefonen,
spurte mannen:
- Gud, hvorfor gråter kvinner så lett?

Gud svarte:
- Da jeg skapte kvinnen, skulle hun være noe helt spesielt!

- Jeg gjorde hennes skuldre sterke nok til å bære verdens byrder;
og dog myke nok til å kunne yte trøst.


- Jeg ga henne indre styrke til å kunne utholde å føde barn
og til å stå imot de avvisninger som mange ganger
vil komme fra hennes barn.

- Jeg ga henne en hardhet som tillater henne å fortsette
når alle andre gir opp,
og til å passe sin familie selv under sykdom
og utmattethet uten beklagelser.

- Jeg ga henne følsomheten til ubetinget å elske sine barn,
selv når hennes barn har såret henne dypt.

- Jeg ga henne styrke til å kunne lede sin ektemann 
gjennom hans mangler og skapte henne fra hans ribbein
slik at hun kunne beskytte hans hjerte.

- Jeg ga henne kunnskap til å vite at en god ektemann
aldri gjør sin hustru vondt,
men prøver noen ganger hennes styrke og
hennes beslutning om å stå ved hans side uten å vakle.

- Og endelig ga jeg henne en tåre hun kunne felle..
Den er hennes eksklusivt til å bruke når det er behov for det.

- For ser du:
Det vakre ved en kvinne er ikke de klærne hun har på seg,
ei heller den kropp hun har,
ei heller måten hun ordner sitt hår.
Enhver kvinnes skjønnhet skal sees gjennom hennes øyne,
fordi det er hoveddøren til hennes hjerte
- det sted hvor kjærligheten bor ♥

gave tips!

 Det er stadig bursdagsgaver, barselgaver, dåpsgaver, julegaver.. Du ser poenget! Mange gaver som må kjøpes inn. Derfor tenkte jeg å komme med noen tips til litt gaver - som jeg pleier å kjøpe!

bursdag/jul etc til barna

 • trykk din egen t-shorte sett
 • perler - eller smykkelaging sett
 • såpe/skumbad med farge (barna har som regel haugevis av leker, dette er morsomt, og det forsvinner igjen!)
 • spill
 • sparebøsse man kan male på selv
 • duplo/lego (slikt får man vel aldri nok av?)
 • badeleker
 • selvlysende kopp (veldig spennende syntes de som har fått det)
 • 3 pk med kuli, en pakke kjeks og en sutt er veldig populært hos småtassene (igjen, det forsvinner)
 • fargerikt dusjhåndtak (nei, tuller ikke) - det lyser i forskjellig farger, avhengi av temperaturen på vannet - dusjingen blir mye mer spennende
 • smykkeskrin

bursdag/jul voksne

♥ hudpleieprodukter♥ verktøy♥ friluftsutstyr♥ kulturgave (kino/teater billett)♥ fotobok♥ parfyme♥ bøker/lydbøker♥ gavekort på en butikk de liker♥ sjokoladefontene

Barselgave

♥ Fødselstavle♥ Personlig pledd♥ ull, ull, og mere ull ♥ bleier og babyprodukter♥ hjemmespa til mor♥ hjemmestrikket tøy

♥ bærbar leke, til bil, vogn, vippestol etc♥ flasker, dersom de har flaskebarn♥ ammeinnlegg i ull til mor♥ babybok

Dette var litt.. Kommer vel påfyll senere! 

 

Bryllups-bilder!

Tenkte å dele noen bryllups-bilder med dere. Som dere ser giftet vi oss i usa. Det angrer vi ikke et sekund på! 

Svima slår til med verdens dummeste ting!

Svima, det er altså meg.

Som dere leste tidligere i dag, skulle jeg på 3 visninger. Flotters! 

Likte ikke den første leiligheten vi så på. Det andre var flott. Det tredje også. 

Så kommer vi til svimeverden da. Jeg ringte megleren å la inn et bud på den andre vi så på. 

Så dro vi for å ta en titt på det tredje, siden vi var like i nærheten. En titt skader da ingen. Jeg klarte altså å legge inn bud på det siste også - for hadde da allerede glemt at jeg hadde lagt inn et! Svima

så, da sitter jeg her da, og har lagt inn bud på to stk! Driter penger gjør jeg ikke! Fikk ikke tak i noen av meglerne i ettertid, så må få ringt i morgen å forklart feilen min. 

 

Hva skal man kle på disse små?

Sitter  på aker brygge, har spist årets første softis og koser meg! Har vært på 2 visninger, og har et avbrekk her, mens jeg venter på den siste

Amina ligger å sprudler i vogna, og er nokså fornøyd med været hun også. Men, så var det dette med påkledning da. Det er varmt, sol, og svært lite vind. Så er det slik at vi er i begynnelsen av April enda, også da. Så sommer er det ikke. Sliter litt med å finne noe som ikke er for varmt, og ikke for kaldt for den lille kroppen.

Var innom name it og kjøpte en vårjakke og noen tynne luer til hun. Kjøpte en fleecedress på H&M, som også er god å bruke. Har erfart at lammeskinnet hennes er veldig godt å bruke i vogna hele året, det er så varmeregulerendeBildene er lånt fra google

 

♥ Hva gjør du i finværet? 

♥ Hva går barna i om dagen? 

 

Visninger!

Skal på 3 visninger i tigerstaden i dag, og må si jeg gleder meg. Vi la inn bud på en leilighet for et par uker siden, men den gikk på forkjøpsretten. Det var litt kjedelig, men heldigvis er det et greit marked i området vi leter på nå, så må bare slå til. Håper vi har fått noe før sommeren er omme! 

Trives godt der vi bor nå også, med på grunn av jobben til oss begge, er det greiere i tigerstaden. Han har halve kjøringen sin der, og har fått et fast tilbud. Når jeg er ferdig i permisjon, overflyttes også jeg fast dit. Siden ingen av oss har en 8-16 jobb, nytter det ikke å pendle fram og tilbake mellom Hønefoss og Oslo.

Utifra bildene jeg har sett på, så har jeg selvsagt noen favoritter, men blir spennende å se hvordan det ser ut i virkelighet, både på beliggenheten, og selve huset/leilighetene

 

Ene bilen tor arne kjører når han er innafor

 

Senere blir det nok litt grilling av pølser, med venner og barna 

♥ Hva skal du i dag? 

Forlenget penis, eller trenger du viagra kanskje?

Jeg mottar til stadighet søppelpost, og de består for det meste av 

1. Tilbud om større penis

2. Tilbud på viagra

3. Jeg har vunnet store pengesummer

 

For det første, har jeg ingen penis (det skulle tatt seg ut) så den er det altså ikke behov for å forstørre. Siden jeg ikke har denne penisen, trenger jeg heller ingen viagra

Penger skulle jeg gjerne tatt imot. Ingen sier nei takk, til litt ekstra penger. Hadde det vært slik at jeg faktisk hadde vunnet en stor pengepremie en dag, er det store sjanser for at det ville blitt oversett, siden junkmailen alltid blir slettet. Går selvsagt gjennom den å ser om det er noen viktige mail som har havnet der, men dreier overskriften seg om penger, penis, eller viagra - ja, da blir det jaggu oversett

 Det tar seg dårlig ut med en forlenget penis her, så dere får nøye dere med litt penger! 

♥ Får du mange junk mail? 

Ha en fin dag i sola! 

Amina har epilepsi

Ja, da har vi fått vite hva som feiler engelen vår. 

Vi dro ned på legevakta i går kveld, og hun ble straks lagt på eeg registrering, hvor de målte aktiviteten i hjernen hennes. Under registreringen hadde hun flere fjernheter og de så straks at hun hadde epileptisk aktivitet i hjernen. Vi ble lagt på et rom, på sykehuset, for å være over natta, få litt mer informasjon, og snakke med en nevrolog

Når vi var kommet opp på rommet, og jeg var ute på toalettet en tur, hadde Amina sitt første krampeanfall. Godt det skjedde der, så legene fikk sett det. Hadde jeg vært alene med hun der og da, hadde det vel tilta litt for mor også! 

Jeg er så heldig, at jeg vet en del om epilepsi fra før. Kjenner flere mennesker som har det, og i mye større grad enn hva Amina har hatt hittil. I tillegg har jeg mye å gjøre med Ragnhild, som er lederen av epilepsi-forbundet i oslo, så vi snakket litt i går kveld, når jeg hadde fått vite hva som skjedde. Godt å ha noen å prate med også. 

Vet ikke så mye mer om hva som skjer enda, annet enn at hun skal få plass på ake sykehuset i sandvika, og få medisiner. Det er store sannsynligheter for at dette bare er barneepilepsi, og at hun vil vokse det av seg, når hun blir eldre. Vi håper på det, men skal takle det eller også. 

 

Noe galt med Amina?

 Har lurt litt på om det kan være noe galt en stund. Men, så vil jeg heller ikke fly ned legekontoret om det ikke er noe. Allikevel, så er det da bedre å sjekke det en gang for mye, enn for lite. Det er tross alt engelen min jeg snakker om.

Når vi duller med hun, skifter på hun, eller slikt, hender det ofte at øynene hennes ruller bakover, og blir kritthvite. Joda, hun er liten, og er sikkert vanskelig å feste blikket innimellom. Men, dette gjentar seg til stadighet, samtidig som hun blir veldig fjern, og det ser ut til at hun er i en annen verden.  Klart det bekymrer mammahjertet

Så, jeg ringte ned på legevakta nå, for å høre litt, siden det har vært veldig intenst i dag, og hun har vært så snodig i kveld. De ville at vi skulle komme ned kl 22. Første jeg tenkte var, så sent! Men, må man så må man. 

Aldri vært så nervøs, som nå, tror jeg. Er kjemperedd for at det skal være noe! 

 ♥ Har du opplevd at barnet ditt ikke er seg selv? 

Helgemodus!

 Endelig helg! Deilig! I tillegg er det strålende vær, uten vind. Håper det holder seg sånn nå, så er alt perfekt! Vi tenkte oss kanskje en liten tur til Oslo i dag, bare for å titte litt i byen i finværet og møte ei venninne. Om det blir noe enda, vet jeg ikke, men fristelsen er stor

Tenk å sitte på akerbrygge, spise årets første, skikkelige uteis, og nyte været? Dagen kan vel ikke bli bedre. Selv om det sikkert er tett i tett med folk, så skulle jeg da overlevd det en liten stund. Bare å klamre seg fast til barnevogna

r tenke litt mer på hva det blir til


Blir det like blå himmen som det var sist jeg var i oslo, blir det jo bra. 

 

♥ Hva skal du i dag? 


Har ikke folk sett babyer med mørkt hår og øyne før??

Skulle ikke tro det hvertfall. En bekjent av venninna mi, sendte hun en melding i dag, og spurte om hun hadde adoptert datteren sin! Joda, greit nok det. 

Min venninne svarer at det har hun da ikke gjort. 

Vanlig høflighet er da å gi seg, og være fornøyd med å ha fått et svar. Jeg personlig hadde aldri giddet å svare på et slikt spørsmål engang, når vedkommende i bunn og grunn vet du har båret fram barnet i 9 måneder

Men, neida! 

Dama fortsetter å diskutere. Fortsetter å si at hun må være adoptert. Der går grensen, spørr du meg. 

Hun har altså tatt det litt for godt, innfor seg at barn alltid har blå øyne fram til de er et år. Slik er det da ikke. Man kan som regel ikke fastslå øyenfargen før da, men noen er det faktisk så tydelig på, allerede fra fødselen. Kanskje barnslig av meg å henge meg opp i dette også, men kjenner at jeg må få ut frustrasjonen et sted. 

 

Så, tror du Sienna er adoptert, fordi hun har mørkt hår og øyne? 

Hva Amina kan!

Føler at det har blitt lite oppdatering om Amina om dagen. Så, her kommer en liten liste over hva hun nå kan

♥ rulle fra mage til rygg

♥ gripe lekene sine 

♥ holde tåta selv, dersom hun ligger (vel, med litt støtte såklart)

♥ kose 

♥ Smiler, ler og "skravler"

 

Hun har også blitt veldig opptatt av musikk. Hører hun det spilles, ligger hun musestille og følger med. 

Veldig moro nå som hun er litt mer våken, enn før også. Føler at vi får mye mer kontakt med hun! 

Idag prøvde hun også gåstolen for første gang. Det var bare et engangstilfelle, da jeg syntes hun er for liten til å sitte der enda. Men, en liten prøvetur skader ingen. 

 

 

En natt på sykehuset

Natten i natt ble tilbragt på rikshospitalet i Oslo. Nå tenker dere kanskje, hva har denne gærningen funnet på nå, mon tro? Jo, det skal jeg si dere. 

Både Amina, Tor Arne og jeg har det helt fint. Jeg var med ei venninne av meg, som skulle inn der på en kontroll over natta. Så, verre var det ikke, selv om det var ganske lite å finne på. 

 


bilder et tatt fra wikipedia


I tillegg, kom vi først på rom med en eldre kar. Veldig søt og hyggelig, helt til han skulle legge seg kl 20.00. Jo, det er greit det, at han vil legge seg tidlig. Men

- først trakk han en gang i snora

- Så enda en gang

- gjentok dette veldig mange ganger

- sykepleieren spørr hva det er 

- Ingenting kommer til svar

- Hun ber han slutte å dra i snora med mindre det er noe

- Han fortsetter å dra

- sykepleieren kommer inn etter endel tragninger

- Han sier at han drar i snora fordi den røde lampa som lyste var så vakker å se på

- Anna og sin venninne blir helsprø og får byttet til et enerom

- Sov godt! 

Med andre ord, de talte at han hadde dratt i snora rundt 50 ganger. Kan tro alle ble slitne, og litt smågretne da, ja. 

 

Ellers, ber jeg dere ta en titt på forlaget mitt i innlegget under her, og si hva dere mener! 

Ha en fortreffelig dag! 

Jeg vil gjerne vite hva dere tenker om denne halvgærne idèen

Mannfolk er jo kjent for å komme med disse sprø ideène sine. Mannfolket mitt er ingen unntak. 

I går ringte han på kveldingen, ivrig over å ha fått en fantastisk idè! 

Jaja, tenkte jeg. Det får vi nå se på. 

Idèen hans lød følgende 

Hva om du setter i gang en konkurranse på denne bloggen din, hvor vinneren kan vinne en 3 retters middag, hjemme hos oss, med familien sin? Jeg kan lage maten, så tar du oppvasken! 

Tss, tenkte jeg. Invitere hjem vilt fremmede mennesker? Men, så har det seg jo også slik, at det er ofte gjengangere som kommer igjen på bloggen min. Folk jeg har fått et visst inntrykk av, ved å lese dems. Folk med barn selv. Så tenker jeg da, Hadde noen faktisk turt å komme hjem til denne gærne gjengen (oss) på middag? 

Jeg likte idèen, om du ser bort fra oppvasken. Men, det hadde jo vært litt gøy? Det er en fin måte å bli bedre kjent på de, kanskje, fremtidlige bloggvenninner og familien dems? Og vi biter ikke? 

Hva tenker du? 

Vinnerene av solkort - konkurransen!

Det er nå trekt 5 heldige vinnere av solkort konkurransen, jeg hadde for en stund siden! 

De 5 heldige vinnerene er 

 

- Eirik Unelsrød Hansen

- Ida Lind

- enj

- mariell

- ella, stine og thea (felles blogg) 

 

Trekningen var helt tilfeldig, og jeg oppfordrer vinnerene til å ta kontakt med meg på anna.rfk@hotmail.com 

For videre info, slik at jeg får sendt premien. 

 

Gratulerer! 

Du kan med sikkerhet slå fast at du er mamma når..

1. Du kan dusje, vaske håret, tørke håret og få på deg klærne på under ti minutter.

2. Du har behov for å be venninner som fikk barn før deg om unnskyldning fordi du ikke forsto hvorfor de ikke lenger hadde tid til å være like mye sammen med deg.

3. Du fantaserer om hvor mye du kunne gitt for åtte timers sammenhengende søvn.

4. Du forundrer deg over hvordan andre mødre kan være så slanke, opplagte og klare i toppen.

5. Du etterlater deg halvspiste brødskiver på de merkeligste steder.

6. Du takker gud for at det finnes koffein.

7. Du føler deg naken når du er ute uten vogn

8. Noen tisser, bæsjer eller kaster opp på deg, særlig når du ikke har noe annet å ha på.

9. Bryllupsbildet i lommeboka har havnet bak et søtt bilde av en liten baby.

10. Du overhodet ikke er interessert i sex når mannen din berører dine ubarberte legger eller stryker deg over ditt uvaskede hår.

11. Du for én gangs skyld vil ha sex og oppdager at din bedre halvdel allerede har sovnet.

12. Du priser den nyvunne friheten når barnet kan holde tåteflasken selv, slik at du får tid til ta ut av vaskemaskinen.

13. Du har større glede av å shoppe klær til babyen enn til deg selv.

14. Du blir fylt av bunnløs takknemlighet når noen gir dere lydløse leker uten batterier.t

17. Du småprater fortrolig med fremmede i køen til kassa bare fordi de er gravide eller sleper på en baby.

18. Du sender MMSer med de siste bildene av gullungen til fjern og nær så fort du får en ledig stund.

19. Du forsoner deg med dine svakheter med den begrunnelse at de er en del av personligheten din.

20. Du hører deg selv si til nybakte mødre at den første tiden bare flyr forbi. Til tross for at du husker inderlig vel hvor irritert du selv ble når andre sa det til deg.

21. Du lurer på om du noen gang vil kunne elske et annet barn like høyt.

22- Når du tar deg selv i å vugge på handlevogna i butikken

 

 

Sportsinteressert jente? Tror ikke det!

Amina har vært med Tor Arne, tante Astrid og onkel Sverre på inne-bandy kamp i dag. Fikk tilsendt et flott bilde av de, når kampen var ferdig


"Detta var jaggu meg kjedelig!"
Jaggu er det stille uten lillejenta!

 Har som sagt en jobbuke denne uka, mens Amina koser seg med Tor Arne. Men, jeg merker at det er veldig uvant. Det var første natta mi uten henne i natt, og jeg våknet flere ganger, av at jeg trodde hun lå å gråt. Hvordan skal jeg klare dette helt til fredag

I bunn og grunn er det vel ganske så bra for oss begge, å være litt borte fra hverandre også. 

Første dag på jobb, gikk bra. Endel å gjøre, men slik er det jo. Sitter på kontoret nå og jobber med litt papirer. En kollega av meg, som jeg jobber endel sammen med, kom med rundstykke, frukt og kaffe til frokost, så da blir man glad og fornøyd


Hvordan kan jeg tvile på at de koser seg? 

 

♥ Hva skal du i dag? 

♥ Dersom du har barn, syntes du det er vanskelig å være borte fra det? 

For en strålende dag!

Vi har kost oss i bursdagsselskap i dag! Det var nok av barn der, og masse oppmerksomhet til de to små (Sienna, som er to måneder eldre enn Amina var der også). Utenom disse små, var det 9 andre barn (og foreldre selvsagt), mellom 2 og 9 år, der. Alle har kost seg med kake, is, brus, godteri og pølser! Det var ganske så grått på morningen, men sola glimta jaggu til, og vi fikk kost oss mange timer i solveggen. 


man blir jaggu trøtt av så mye oppmerksomhet, også! 


Se ei så nydelig jente! Hva har du gjort i dag? 

Blir lite med bilder, siden jeg har glemt å spørre alle foreldrene om tillatelse. Kun moren til Sienna. Men skal få snakket med de, så kan det komme noen bilder fra selskapet også! 

Bare 2 dager igjen av konkurransen!

minner om at det bare er 2 dager igjen, før jeg trekker vinnerene av konkurransen om solkort. Det er fremdeles en mulighet å delta, fram til i morgen kveld. Så hiv dere gjerne på! 

I dag skal jeg i bursdagfeiring til ei jente, som blir 3 år! Gave er kjøpt inn, vi er pyntet og snart klare for å dra. 

Litt forandringer!

Prøver meg fram på litt forandringer på bloggen om dagen. Er ikke barebare, så om noe ser litt rart ut, så er det altså derfor! Har også satt på kopisperre, så jeg slipper å "skrive" på bildene hele tiden. Visste ikke at det gikk ann her, men jaggu fikk jeg ikke til det også. Lærer alltid noe nytt. Jeg trenger også noen flotte meny knapper, om det er det man kaller det, som passer til designet mitt. Om du vet om noen så si gjerne i fra. 


Fikk denne levert på dlra i dag, med kort hvor det står "hilsen en bloggvenn!". Jeg aaner ikke hvem den er fra, så om du er den kjære hyggelige personen som gjorde det, gi meg et lite hint, så jeg kan få takket deg skikkelig! Uansett, tusen takk! 


Ellers, skjer det ikke mye her om dagen. Blir litt jobb fra mandag av, men ikke så lange dager. 

Har Prøvd meg på ostekake i dag også, men klarte selvsagt å glemme gelè. Jaja, sånn kan det gå. Smaker sikkert godt uten også! 

Hva med å bli lurt? Fant du spøken?

Personlig syntes jeg ingenting om å lure noen, finner ingen glede i det. Men, jeg tar det å bli lurt med et smil. Så sant det er en uskyldig liten sak. Merker at det er mange som prøver å dra spøken litt for langt, og det syntes jeg ingenting om. Man skal kunne le av det etterpå, er min mening. Så å spøke med dødsfall, ulykker etc er barnslig, i mitt øye. 

Ulike aviser har allerede lagt ut 1 aprilspøken, har du funnet dem? 

Nå blir vi Apple-avis

Snikehunder

For mye sol skremmer vekk gjester fra restauranten

Båndtvang på katter 

Comeback

Det var en liten smakebit! 

 

Nå har jeg registert meg på bloggurat 

 

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits