Har jeg fått en liten røver?

Hun er ikke mer enn 3 måneder gammel, men jaggu har jeg ikke fått en liten røver i hus. Klart hun ikke gjør alt med vilje, men man begynner jaggu å lure iblant! På helsestasjonen i dag, tisset hun på helsesøsteren. Badet hun i kveld, og jaggu tisset hun ikke på meg også. Når jeg spør hun "neimen, hva var det du gjorde", setter hun bare i et stort glis! Røveren ♥I morgen blir det litt baking av brød ol tenkte jeg! 

Vil bare gratulere..

Ragnhild med bestått eksamen i dag! Det var vel fortjent vennen, etter alt arbeidet du har lagt i det!

Det venter en liten feiring til uka! 

 

Vi prøver igjen

Nå som det har vært så fint vær ganske lenge, måtte det selvsagt komme en ny dag med snø. Blir slafsete på veien igjen nå da. Også så veldig som det laver ned! Heldigvis er det meldt sol igjen, fra i morgen formiddag. Satser på at det som har kommet, forsvinner igjen da. Vi skal en tur på helsestasjonen i dag, så blir spennende å se hvor stor hun har blitt! Tror hun ligger over gjennomsnittet nå også. Stor jente, vet dere! 

Jeg har hatt en ganske lang samtale med Tor Arne (faren til Amina). Vi har bestemt oss for å prøve igjen. Ingenting er bedre enn det, for både vår, og ikke minst for Amina sin del. Vi trengte nok bare en liten pause fra hverandre. Så, da blir det flytting på han også. Til uka som kommer, skal jeg jobbe litt, så Amina skal være hjemme med Tor Arne.Må innrømme at det blir godt med litt jobb også, og ikke bare være mamma! Hva er planene deres i dag? 

Leilighetsjakten og spørsmål til dere leserne!

Litt dumt å selge før man har fått noe nytt kanskje? Men pga økonomien var jeg nødt til å gjøre det sånn. Jeg la inn bud på en flott leilighet, og hadde det ikke vært for forkjøpsretten, hadde jeg fått den. Da er det bare å lete videre. Har jo noen i kikkerten, men vil ikke gjøre noe før jeg er 100% sikker på at det er det rette. Har heldigvis et sted å være, om jeg ikke får noe nytt, så det er betryggende. Skal nok finne noe snart! 

Så, lurte jeg på, om dere hadde vært interessert i en spørsmålsrunde eller liknende, for å kanskje bli litt bedre kjent med meg/oss? Om interesse for det, si fra, så ordner det seg. 

Hvil i fred, kjære Even!

♥

Stå ikke ved min grav og gråt,
jeg er ikke der, jeg sover ikke
Jeg er vinden som blåser
Jeg er diamanter som glitrer i snøen
Jeg er solskinnet på det modne korn
Jeg er det milde høstregn
Når du våkner i morgengryet, er jeg der som
fuglenes sirklende flukt
jeg er de funklende stjerner som skinner om natten
Stå ikke ved min grav og gråt
Jeg er ikke der
Jeg døde ikke

♥

Vår kjære venn og kamerat ble så brått revet fra oss i dag, Hvil i fred, kjære Even ♥Even, med datteren til en felles bekjent av oss

Middagsliste for neste uke!

Da har jeg endelig klart å somle meg til å lage middagsliste for den neste uka. Her kommer den! 

Mandag: hvalwrap

Tirsdag: Laks med chilli

Onsdag: Høstgryte

 Torsdag: Terteskjell

 Fredag: minipai med sopp

 Lørdag: Souvlaki med briame

Søndag: Lime marinert kylling 

 

Fått kjørt seg i dag gitt!

Var jo så deilig vær på dagen i dag! Jeg, ei venninne, datteren og naboen trillet avgårde for å hente lillesøsteren i barnehagen. Var masse oppoverbakker, og et stykke å gå. Det tok oss tilsammen litt over 3 timer. Men, det var godt å gå litt. Nå verker beina, jeg har tatt meg en dusj, og Amina er nå lagt. Jaggu godt det snart er natta på hun mor også. 

I morgen blir det en ny oslotur, for å kjøre ei bekjent til rikshospitalet, og hjem igjen. Blir et besøk til Ragnhild mens vi er der inne også. Blir så koselig atte! 

I tillegg, skal jeg møte Tor Arne (faren til Amina) og min mor for å se om vi får ordnet opp i litt ting. Tror det trengs litt prat. For Amina sin skyld, så fortjener hun å ha både far og bestemor som stiller opp! Vet selv hvordan det er å vokse opp uten en far, som bryr seg, så det skal ikke skje. Han er heldigvis veldig glad i datteren sin! 

I å med at jeg glemte kameraet hjemme på turen, får dere klare dere med noen gamle bilder! Dåpsdagen overstått!

Vi har hatt en flott dag alle sammen! Dagen startet 06.15, da Amina våknet for mat. Lokalet var allerede ordnet i går, så det var bare å gjøre seg i stand, pakke med dåpskjolen, som hun fikk på seg i kirka. Rett etter å ha skiftet på amina, klarer hun selvsagt å gulpe, utover hele meg! Godt det ikke var på seg selv da. Jeg hadde en grusom genser, liggende i bilen, som jeg bare måtte hive på meg. Alt var bedre enn blusen som var så utgulpet!

Amina har vært i strålende humør i hele dag! Vi hadde en flott fotograf som tok bilder under sermonien, og etterpå. Gleder meg til jeg får de! Ble mange flotte bilder. Jeg derimot, skulle tatt flere bilder med mitt eget kamera også, for verker jo etter å dele med dere, nå! Men, dere får vente til fotografen sender meg de :) Et par bilder på meg også, ble det da.


Vel, når vi snakker om stålende humør. Dette er vel det eneste bildet, hvor hun var litt sulten på!

Etter sermonien og bildene, bar det avgårde til lokalet. Der ventet det oksestek, søtpotetmos, og masse kaker på oss! Enda er det masse kake igjen, så i kveld tenkte jeg å levere ut litt kake, til de som vil ha! he he! Bor du i nærheten av hønefoss, eller på strekningen hønefoss/kongsberg/oslo, omkring der og vil ha kake, så si fra! Skal til oslo i kveld, var planen.

Mer oppdatering kommer, når jeg får bildene!Ei sliten jente!

I morgen er den store dagen!

Det er hele 3 måneder og 5 dager siden jeg ble mamma for første gang. Helt utrolig. Det er de 3 beste, men også de 2 kjappeste månedene i mitt liv. Rart å tenke på, at lille jenta våres, har blitt så stor bare på så kort tid. I morgen er den store dåpsdagen, og alt er nå klart, for å feire den lille jenta ♥

Kvelden blir brukt til å lade opp til morgendagen. I dag ble kjolen prøvd igjen, og den er så fin og flott, syntes jeg! Bilde kommer selvsagt i morgen!

Så, tenkte jeg å komme med et lite bilderas, for å "hedre" tulla ♥ Er jo tross alt en stor dag i morgen! Dere har sikkert sett endel av bildene før, men det får så gå ;)\


Ha en fin kveld alle sammen!

 

Da var kakebakingen i gang!

Mens det er sol og deilig temperatur ute, står jeg og baker kake, for fult her. Godt det ikke er så ofte jeg må bake så mye!Vel, denne kan jeg ikke ta skryten for! Takk, anja, for flott kake!

Det gjenstår 2 kaker som jeg selv skal bake, resten er jeg så heldig at familie og venner, kommer med i morgen!

Blir nok en flott dag det, håper været holder seg sånn som i dag!

Oslotur!

I dag blir det en liten tur til Oslo. Gjøre noen ærender og besøke ei venninne. Må gå til innkjøp av de siste tingene før morgendagen nå! Rart å tenke på at den lille jente mi skal døpes i morgen. Først var det ikke meningen at faren hennes skulle stille opp, på grunn av en del ting som har skjedd. Men, vi begge har tenkt, og kommet fram til at vi må klare å snakke sammen på en ordentlig måte, for datteren vår sin skyld. Nytter ikke med masse krangling og fjas.

Det handler tross alt om, kanskje en av de største dagene i livet til Amina. Da er det viktig at både mor og far stiller opp, som gode venner. Det kommer ikke til å bli oss to igjen, men, han blir en del av livet vårt fordet. Vi skal sette oss ned og bli enig om hvordan vi gjør ting også. Amina skal jo være hos han etterhvert. Men, det får tiden vise hvordan det gjøres. Han vet han kan komme å se hun, ta hun med seg på tur, og hva han måtte ønske, stort sett hele tiden!


Far og datter
Koselig besøk!

I går, var min kjære venninne på besøk, med lille Noah! Han sov for det meste under hele besøket, men koselig var det! Vi koste oss med en god lunch, skravlet og mimret om gamle dager.


Lille Noah!

Amina var en god underholdning for besøket. Hun "skravlet" til den store gullmedalje i dag. Godt humør.


Mmm, deilig!

I dag blir det en trilletur i sola, for å møte "barnevognmafian". Skal bare gi Amina litt mat nå, spise selv og gjøre oss klare. Håper dere får en fin dag alle sammen!


Ca 1 måned gammel Amina! Huff, som hun vokser fra meg! 

Må bare dele denne nydelige sangen med dere!

♥ Hva syntes du?

 

Sommer kommer!

..Sommer kommer, sol og regn og latter og sang!

Kjenner jeg virkelig er i sommermodus om dagen. Er det ikke deilig? Se på gradestokken og se den ligger på 30 grader (i solveggen riktignok).  Det eneste som er litt vanskelig om dagen, er å kle Amina, etter været. Det er jo fremdeles ikke helt sommer, men ikke iskald vinter heller. Må finne en mellomting der. Hun ligger som regel godt nedpakket i vogna også. Er ikke lett det der.

Vi får traske ut en tur, min gode venninne Elisabeth kommer på besøk, med lille noah!

 


Bolla! 

Ny header!

Ja, da var den nye headeren på plass. Den heldige vinneren, er en 21 år gammel jente, fra sandnes. Josefine. Send meg en mail med adressen din, så får du en gave i posten.

Fikk inn mange kjempegode forslag, og det var ikke lett å velge. Det hele måtte avgjøres ved loddtrekning tilslutt. Kanskje, blir det nok deres tur en annen gang!

 

 

Vil samtidig minne om konkurransen hvor jeg deler ut 5 solkort, til en verdi av 500 kroner.

Kjører i gang med konkurranse! Vinn solkort til en verdi av 500 kr!

Kjører i gang med en konkurranse. Jeg har i alt 5 solkort som skal gis ut, og du behøver ikke ha blogg for å delta.

Det du må gjøre er

♥ Bli medlem av gruppa på facebook og inviter vennene dine

♥ Kommentere dette innlegget hvor du skriver hva du forbinder med sommeren

♥ dersom du ikke har blogg, må du legge igjen mailadressen din i kommentarfeltet
Jeg vil ta kontakt med vinnerene

Skulle det være noen spørsmål ang konkurransen, ikke ta det i kommentarfeltet, da det vil påvirke trekningen. Send da en mail til anna.rfk@hotmail.com og jeg svarer så fort jeg har mulighet.

Middagstips?

Jeg har gått helt tom for idèer. Finnes så masse godt der ute, men ingenting jeg har lyst på for øyeblikket. I dag ble det rett og slett en grandiosa. Liker det ikke engang. Men, det smakte faktisk ikke så aller verst. Men, leve på det kan man ikke.

 

Ellers i dag, har jeg planlagt litt til dåpen, tatt noen telefoner, ventet på at altinn skal bli tilgjengelig og vært en tur på helsestasjonen med Amina.

Jeg var nok den som var mest nervøs for dagens vaksine. Å se de stikke den personen som betyr alt for deg, er ikke lett. Men, Amina kom bare med et lite skrik i det sprøyta ble satt, så gikk det fort over igjen. Hun kan få litt lett feber og være litt sløv etterpå, men har heldigvis ikke merket noe til dette enda. Ligger ei blid solstråle på krabbeteppet, og spreller.

Jeg driver også å kikker etter ny vogn. Den vi har nå, er jeg absolutt ikke fornøyd med. Sett litt på noen fra emmaljunga. Så, vi får se! Om jeg får igjen på skatten, så skal jeg hvertfall investere i det!

Har du en vogn du er fornøyd med, må du gjerne gi meg et hint!Minner om at jeg trenger header hjelp. Har fått inn noen fine forslag allerede, men setter stor pris på fler!

En liten gave til headeren som blir brukt.

Dåp

Til helgen, er det dåp for Amina. Invitasjoner er sendt ut for lengst, tilbakemeldinger på hvem som kan komme og ikke, strømmer inn. 65 gjester, ble invitert. 4 har ikke mulighet til å komme sålangt. Så, det blir nok et fult lokale. Men, man har bare 1 dåp i sitt liv, så hvorfor ikke gjøre det skikkelig?

Vi har vært så heldige å få leie lokaler på folkehøgskolen, så vi får heldigvis god nok plass.

Når det gjelder faddere, har vi valgt og ikke ha familie. Familien er noen som stiller opp så mye for barnet allikevel. Ikke misforstå, det er trivelig det! Men, vi har heller valgt 3 gode kompiser av Tor Arne og 3 gode venninner av meg. Alle ble veldig overrasket, men glade når de fikk forespørsel.

Mange har spurt om ønskeliste til dåpen. Vi blir selvsagt glade for alt, men her kommer noen ønsker

♥ En fødselstavle fra eplabutikken

♥ smykker

♥ album

♥ sparebøsse

♥ smykkeskrin

♥ sengetøy

♥ penger

♥ sang og eventyrbøker

♥ og masse kjærlighet

 

Vi ser alle sammen fram til en flott feiring med familie og venner. Er så sjeldent alle er samlet, på engang.

 Amina gleder seg til all oppmerksomheten!


Minner om at jeg trenger hjelp og at det blir en liten gave til den som hjelper meg her

 Finnes det noen der ute som kan hjelpe meg? Premie til vinneren!

Som er flinke på header? Trenger en ny header, som ser litt bedre ut, enn hva denne er. Den jeg har nå har jeg "klæsjet" sammen, av et par bilder, fordi jeg ikke har peiling på redigeringsprogram, eller slikt. Ei venninne har redigert bildene for meg, men hun hadde heller ikke greie på header.

Navnet på du som har laget headeren skal selvsagt få stå, og du skal ikke se bortifra at det blir en liten gave, på den som gjør meg fornøyd!

Vil du sende meg en header, send den til anna.rfk@hotmail.com og merk meldingen "header".

Bilder du kan få bruke

Jeg er veldig glad i slike "utklipte" bilder, om du forstår? Men, gjør akkurat hva du vil med dem - så blir jeg nok fornøyd! Så kresen er jeg ikke. Den headeren jeg velger å bruke, vil få en gave i posten, bestående av et par heklede tøfler til baby (har du ikke barn kan du jo gi det bort?) og litt småsnacks.

Om headeren passer til designet jeg har, blir jeg også veldig glad, men ingen must.

Bestemorruter

Jeg har aldri vært noe god i håndarbeid. Absolutt ikke, faktisk. Når vi hadde håndarbeid på skolen, fikk jeg bestandig lov til å gjøre noe annet. Jeg satt med lekser, hjalp vaktmesteren, eller ryddet. Tror rett og slett læreren ble flau over prestasjonene mine (Tuller ikke nei). Så, da kan du jo tenke deg hvor ille det må ha vært?

Vel, etter å ha lest på rebecca sin blogg, lærte jeg meg rett og slett å hekle bestemorruter. Jeg ble litt lei av å hekle alle rutene, så jeg fant en litt annen løsning på det, som nå er ferdig.

no

 

Det meste er bestemorruter, men jeg har også lagd et "mellomrom" noen steder, som du ser - og kant på teppet. Tenkte at dette skal Amina få. Har allerede begynt å hekle nye ruter, i håp om å lage pute, og teppe.

 

♦ Har du lagd bestemorruter før? 


Hva har jeg begitt meg ut på tro?

Ei venninne av meg kontaktet meg på facebook i stad, og lurte på om jeg var god til å bake.. Tja, skulle vel klare det, svarer jeg, før jeg vet hva jeg begir meg ut på! Hun hadde nemlig en kjempekrise! Hun hadde helt glemt at hun skulle i et viktig møte med jobben, hente barn i barnehagen siden mannen bortreist, og trengte både det ene og andre, før barneselskapet til sønnen i morgen!

Vel, skal vel kunne lage en kake og noen muffins.

Jeg leser en god del blogger daglig, og har sett at "trenden" nå er slike fansy muffins og kaker, som man stort sett bare ser i oppskriftsblader!

"heldigvis" kan man kanskje si, hadde de ikke gått til innkjøp av ingredienser enda. Jeg kjørte på butikken og kjøpte det jeg trodde trengtes + litt andre ting, jeg tenke jeg kanskje fikk bruk for.

Jeg kom altså tilbake med nonstopp, godteri fersken, litt annet søtt godt, bakevarer, ulike konditorfarger, masse marshmellows, noen små sjokoladekuler, og tannpirkere!

Hva skulle jeg bruke dette til tro? Joda, etter å ha eksprimentert litt, fant jeg ut at det gikk ann å lage litt morsomme muffins til barna!Syntes ikke de ble så ikke selv!

Sjokoladekaka derimot, tørr jeg ikke legge ut engang. Så, nå får jeg rett og slett ty til en posekake!

 


♦ Er du flink til å bake?

Nok en nydelig dag!

Nok en nydelig dag, med solskinn! Merker at våren er på vei, ja!

Må si jeg gleder meg til all snøen er borte, vi kan ligge på stranda hele dagen, og kose oss med masse deilig frukt. Har allerede gått til innkjøp av parasoll og et fantastisk babytelt, til Amina. Vi har ikke pakket det opp enda, men har sett flere bruke det tidligere, og de virker nå fornøyde.Dette teltet er et UV - beskyttende telt, jeg syntes det er pent å se på, lite og praktisk og ta med seg. Dette teltet bestilte jeg fra babadut og betalte 399, danske kroner.

Så, det er bare å vente på at sommeren er her.

Natten i natt, gikk fint. Amina sov sammenhengende fra 23 - 06.30, så det skal jeg ikke klage på. Hun ligger å sover litt igjen nå, så blir det nok en trilletur ut i finværet etterpå tenker jeg. En rusletur bort på cafèn skader nok ingen! Så fint vær som det er nå, kan vi jo prøve oss på å sitte ute.♦ Hva skal dere i dag?

♦ Gleder du deg til sommeren?

Bruker du mye aloe vera?

Som du kan se i det forrige innlegget mitt er jeg på utkikk etter gode produkter, mot tørr hud. Ei venninne av meg, anbefalte noen prudukter fra Aloe First, og må si det er det beste jeg har kjent på lenge - og mye av det kan brukes til alt! (nei, jeg tuller ikke)..

Det første produktet jeg vil anbefale er

Aloe First spray

"Aloe First kan sprayes på når huden er øm. I tillegg til Aloe Vera inneholder den også propolis, allantoin og elleve nøye utvalgte urter. Antiseptisk og lindrende. 473 ml."

Etter å ha snakket med venninna mi, fikk jeg høre litt annet diverse om denne sprayen. Den kan brukes mot kløe, før/etter soling (på stranda og i solarium) og gir umiddelbar effekt, ved at du blir brunere. Den skjolder ikke. Har du dyr, av alle slag, kan du også bruke den. Det finnes en egen spray for dyr, men den inneholder omtrent det samme, så hvorfor måtte kjøpe to? Venninna mi har prøvd den mot tørr og flassende hud, på hunden sin, og, hva skal man si? Det fungerer!


 

Det neste produktet jeg vil anbefale er

Aloe propolis creme"
Krem for svært tørr hud, som gir fuktighet og vitaliserer huden. Passer godt til tørre partier og sensitiv hud, takket være innholdet av Aloe Vera, propolis, kamilleekstrakt, allantoin samt vitamin A og E. Inneholder ikke tilsatt vann. 113 g. "


 

Neste produkt er

Aloe body toner"
Varmende krem som brukes under plastfolie for å åpne porene og øke hudens opptakningsevne. Gir fastere og spenstigere kontur. Inneholder bl.a. Aloe vera, kanelolje, spansk pepper og andre urteekstrakt. 113 g. "


 

Neste produkt, er også fantastisk (vel, det er de alle, men)

Det heter Aloe heat lotion


" Liniment med mykgjørende og avslappende effekt. Inneholder bl.a. Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- og aprikoskjerneolje. 118 ml. "

Sliter du mye med hodepine, leddsmerter etc, så er dette noe for deg. Du smører bare på bittelitt (den er også veldig drøy) og venter en liten stund. Mye bedre enn å proppe i seg mye smertestillende vel?


 

Så til siste produktet jeg vil anbefale

Aloe vera gelly

" Et universalprodukt som alltid er bra å ha for hånden. Brukes til tørr hud, på hevelser under øynene eller etter soling. Passer også perfekt etter barbering eller voksing. Inneholder 118 ml. "

Denne kan også brukes på barn!!!

Er du interessert i å kjøpe noen av produktene, kan du ta kontakt med meg, så kan jeg formidle det videre (naboen til venninna mi, selger - og sender også til deg) Er du interessert i party, med noen venninner, kan hun også komme og vise/selge produkter.

Er du interessert i å ta en titt på produktene de har, kan du gå inn på denne siden. Det er også her Bilde/info er hentet fra!! Kontakt meg på anna.rfk@hotmail.com, eller her på bloggen om noe skulle være av interesse.

Demons & angels

Her om dagen kom jeg over et fantastisk produkt på apoteket. Var 40 % salg på produktene i tillegg, så da måtte jeg jo prøve.

Sliter veldig med tørr hud, og spesielt om vinteren. Hittil har jeg ikke funnet noe som har gitt en positiv virkning på kroppen min. Men, det har virkelig disse vist seg å gjøre.(likt til siden dems, om du klikker på bildet)

Jeg har prøvd Facial Water, Ramoisturising Gel Cream, Foaming Face Wash og Lip Shine.

Ansiktsvasken, og ansiktskremen har fungert veldig bra. Kremen, er rett og slett helt utrolig! Huden blir god og silkemyk. Favoritten min, er likevel, Lip Shine. Den lille runde boksen. Jeg smører meg alltid på leppene før jeg legger meg, og denne kan jeg fremdeles merke, når jeg våkner. De holder seg myke i mange, mange timer!

 

Innlegget er på ingen måte sponset, men mine meninger og anbefalninger!

♦ Sliter du med tørr hud?

♦ Noen produkter å anbefale? 

Det er ikke godt å være så trøtt

Vi våknet i 7 tiden i dag, ganske så trøtte. Men, været er flott, så det blir nok en tur til knutehytta i kongsberg, som vi ble tipset av mammaen til jessica. Takk for et flott tips!

Amina har sovet hele natten, siden hun var 1 måned gammel, men i natt våknet hun 4 (!!) ganger! Det var uvant for hu mor. Våknet først i 1 tiden. Da sovnet hun igjen før jeg rakk å lage mat til hun. Tenkte hun kanskje var sulten. Klokken halv 3 våknet hun en neste gang. Da ble det litt mat, og en ny bleie. Alt skjedde inne i mørket, så hun ikke skulle våkne helt, og ikke sovne igjen! Da sovnet hun under bleieskiftet, og ble lagt i senga igjen. Deretter våknet hun 4 og halv 5.. Begge gangene sovnet hun rimelig fort igjen, mens hu'mor ble liggende å sove på "slump". Når vi våknet igjen kl 7 da, var det bare å stå opp. Har spist en god frokost, og skal etterhvert gjøre oss klare til å gå ut en tur.


Ikke godt å være så trøtt!Skitur i Kongsberg?

Snakket med en venninne av meg i dag, og hun lurte på om ikke vi ville være med på skitur i kongsberg i morgen. Det hørtes jo koselig ut, så sant været tillater det! Men, siden det har vært endel mildvær i det siste, lurer jeg litt på om føret ikke er så bra, kanskje? Aldri vært på ski der før heller. Om noen i området vet hvordan det er der nå, så ville jo det vært flott - og har dere tips til løype, sier jeg ikke nei takk til det heller. Ingenting som er bedre enn å bidra med et flott turforslag, selv om jeg ikke er kjent i området?

Amina har aldri vært med på skitur før, men heldig som jeg er, har jeg fått låne en pulk for anledningen.


Om været er like flott som her, sier jeg ikke nei takk til en tur, med kakao/kaffe, sjokolade, appelsiner og godt selskap. 

Mammakos - alltid godt det!

Før Amina kom til verden, hørte jeg alltid alle si; Du må nyte tiden hvor hun er liten, for de vokser så fort.

Joda, tenkte jeg. Så fort kan de da ikke vokse! Men, jaggu snakker de sant. Hvor de 3 første månedene har blitt av, er vanskelig å si. Dagene bare flyr avgårde. Så, litt mammakos må vi alltid ha.Og, som dere ser, er hun enda veldig liten på disse bildene! De er tatt for et par måneder siden!

Men, her har vi ei stor og flott jente!Syntes du barna vokser for fort?

Hvor mange uttrykk kan komme i løpet av en dag?Det var denne bloggingen da.. med oppdatering om Amina

Ser at det ikke går så bra med bloggen om dagen. Det skyldes så mye. Har ei krevende aktiv jente, jobber litt på si, oppussing av huset (som endelig er ferdig), salg av huset og kjøp av leilighet!

Det har seg slik at Tor Arne og jeg har valgt å flytte fra hverandre. Vi har våre grunner, men hvorfor er en sak mellom oss. Så, om dere hører litt mindre om Tor Arne framover, så vet dere grunnen til det.

Skal prøve å blogge litt oftere nå. Om ikke hver dag, så litt oppdateringer nå og da, så dere ser at vi lever her også.

Leiligheten vi legger inn bud på, kan dere jo ta en titt på her!! Om vi får den, er planen å flislegge terrassene, og gjøre litt der. Resten er så godt som innflytningsklart. Så, da er det bare å krysse fingrene for oss!

Med Amina går alt bra. Hun vokser seg stor, og ligger godt over gjennomsnittet for sin alder. Hun er større enn mange av barna til venner, som er alt fra 1-3 måneder eldre. Så ei god og matglad jente ♥


Her koser hun seg med min søster, på besøk i sverige


Lurer på hva hu har fått øye på der!

Så, hva ønsker dere at vi skal blogge om?

Noen tips så vi kommer oss i gang igjen, kanskje?


familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits