Bilder av huset 2

Jeg fortsetter med å vise dere noen bilder av huset - tenkte det var greit å dele det opp slik som nå! 

Kjelleren

kjøkkenet

Trappa 

Bilder av huset

Det nye huset vårt stod ferdig i Desember 2011. Nå velger jeg å vise dere deler av huset vårt, selv om jeg ikke eier interiør - evnene, til noen av disse andre bloggerene!

Badet og toalettet 

Her er det vi kommer til å bruke som toalett, og som gjestene vil få bruke som bad, ved overnatting

Hovedbadetsofakroken


soverommet vårt, som vi ikke er helt ferdig med, møbelmessig ++

 

resten av bildene må komme en annen dag! amina sover og resten er enda mindre ryddig for øyeblikket!


 

Skuffende

Jeg ser på bloggen i dag, og finner ut at jeg skuffer leserene mine! Jeg lover å begynne å blogge igjen, men så skjærer det seg. Men, denne gangen skal jeg få det til. Nå er huset ferdig, mannen i arbeid, Amina er hos dagmamma på dagtid og hu mor vil få mer tid til egenpleie og blogging! 

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget. Amina har fylt 1 år, og vi har feiret jenta vår med stor glede. Huset er ferdig, og vi har flyttet inn - rakk det jaggu rett før jul. Og ellers mange store gleder, som vi ser fram til. 

Akkurat nå sitter jeg med ny Pc, og prøver å få inn alle bildene mine fra harddisken. Ikke så lett det heller! Ser at headeren min har forsvunnet, men skal få en på plass om ikke så lenge. 

Vil såklart dele alle hendelsene med dere, litt etter litt! Nå ville jeg bare si - jeg har ikke glemt dere - tiden har bare ikke strukket til! 

familiebaby

37, Ringerike

En blid og glad dame, som ble mamma til ei nydelig jente, desember 2010. Nå som vi har stiftet familie var det på tide med noe større å bo i, så huset vårt stod ferdig, desember 2011. Amina har påvist epilepsi, så her vil vi dele hverdagen, med både gleder, sorger - oppturer og nedturer.

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits