en liten oppdatering

Det har blitt litt lite blogging. Med en liten baby, skjer det mye, selv om hun ikke skrever stort enda. Men, flinkere skal vi bli!

Det skjer ikke så mye om dagen. Denne mammapermisjonen er koselig, men skjer ikke så mye enda. Vi skal prøve oss på både babysang, og babysvømming etterhvert, og da vil det nok bli litt mer aktivitet i hverdagen vår igjen. Tor Arne jobber mye om dagen, og får ikke sett Amina så mye som han ønsker.

Jeg syntes hun vokser altfor fort. 1 måned har gått snart. Helt utrolig!

I morgen skal vi til Oslo på middagsbesøk, og litt skravling hos ei venninne, som ikke har sett amina enda.. Neste uke kommer moren min fra Sverige for å bli noen dager. Vi ser etter hus, med hage, som ligger barnevennlig til - så mye er på gang! I tillegg skal vi pusse opp leiligheten. Har ikke helt bestemt oss for om vi vil leie den ut, eller legge den ut for salg enda. Men, den blir for liten for oss, når amina blir større og begynner å bevege seg!

Hvis noen har noen bloggtips, eller så, er det flott om dere vil gi meg det. Er så ny på dette, og vet jaggu ikke hva jeg skal skrive om!

På besøk

Har vært en nokså stille og rolig dag, i dag også. Planen var å kjøre en tur til oslo for å slå av en prat med Ragnhild, men når husmora selv, klarer å smelle igjen bagasjelokket på bilen, i hodet, tar man ikke sjansen på å kjøre i 3 timer etterpå! Da tar jeg det heller i morgen.

Tor Arne er på jobb om dagen, og Amina og jeg er hos søsteren til ei venninne og babyen hennes, Sienna. En herlig lita tulle det også ♥ Knipset bla et bilde av henne i natt, når hun holdt oss våkne, fordi hun ikke ville sove selv!

 

Kan slenge med et annet bilde av hun også : )

S

Her sitter hun tålmodig å venter på moren sin, som er i dusjen!

 

Godt Nyttår!

Vil ønske dere alle sammen et riktig godt nyttår! Det nye året har vært veldig flott. Har blitt kjent med mange nye mennesker, har fått gode tilbakemeldinger på jobb og ikke minst har vi fått et nytt familiemedlem!

Nyttårsaften gikk stille og rolig for seg. Vi hadde indrefilet med grønnsaker, poteter og bearnaisesaus. Smakte kjempegodt! Så dro vi til sentrum å så på rakettene. Var endel liv der, men rakettene tok faktisk slutt kvart over 12 ca. Det er ikke dårlig.

 
familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits