Bestemorruter

Jeg har aldri vært noe god i håndarbeid. Absolutt ikke, faktisk. Når vi hadde håndarbeid på skolen, fikk jeg bestandig lov til å gjøre noe annet. Jeg satt med lekser, hjalp vaktmesteren, eller ryddet. Tror rett og slett læreren ble flau over prestasjonene mine (Tuller ikke nei). Så, da kan du jo tenke deg hvor ille det må ha vært?

Vel, etter å ha lest på rebecca sin blogg, lærte jeg meg rett og slett å hekle bestemorruter. Jeg ble litt lei av å hekle alle rutene, så jeg fant en litt annen løsning på det, som nå er ferdig.

no

 

Det meste er bestemorruter, men jeg har også lagd et "mellomrom" noen steder, som du ser - og kant på teppet. Tenkte at dette skal Amina få. Har allerede begynt å hekle nye ruter, i håp om å lage pute, og teppe.

 

♦ Har du lagd bestemorruter før? 


familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits