Skuffende

Jeg ser på bloggen i dag, og finner ut at jeg skuffer leserene mine! Jeg lover å begynne å blogge igjen, men så skjærer det seg. Men, denne gangen skal jeg få det til. Nå er huset ferdig, mannen i arbeid, Amina er hos dagmamma på dagtid og hu mor vil få mer tid til egenpleie og blogging! 

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget. Amina har fylt 1 år, og vi har feiret jenta vår med stor glede. Huset er ferdig, og vi har flyttet inn - rakk det jaggu rett før jul. Og ellers mange store gleder, som vi ser fram til. 

Akkurat nå sitter jeg med ny Pc, og prøver å få inn alle bildene mine fra harddisken. Ikke så lett det heller! Ser at headeren min har forsvunnet, men skal få en på plass om ikke så lenge. 

Vil såklart dele alle hendelsene med dere, litt etter litt! Nå ville jeg bare si - jeg har ikke glemt dere - tiden har bare ikke strukket til! 

3 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

10.jan.2012 kl.14:49

Hei!

Godt nytt år og gratulerer med nytt hus og 1 åringen:)!!

Vil gjerne se bilder av huset:)

familiebaby

10.jan.2012 kl.15:27

mammantiljessicaogbenjamin: Godt nyttår til dere også! Var inne på bloggen din istad - så fort barna har vokst altså! Strekt seg noe voldsomt : )

det kommer såklart :))

fembarnsmamma

10.jan.2012 kl.15:40

Åååå, jeg har tenkt på deg:) Håper at alt er bra med deg og at du kommer tilbake.

Godt nytt år fra meg også;)

Gleder meg til å se bilder=D

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits