Det nærmer seg!

Det nærmer seg med stormskritt desember - måned, og jeg har aldri gledet meg mer enn det jeg gjør nå. 

Det er bare "småarbeid" igjen på huset - men, det tar jaggu tid det også. Maling av alle rom, montering av bad og kjøkken - innredning, listing og slikt. 

Tenk å kunne feire 1 årsdagen til Amina i splitter nytt hus, feire jul og nyttår - med venner og familie, ha koselige sammenkomster og det hele. Ja, vi går jaggu en fin tid i møte! 

Men, det er ikke bare glede ved å bygge et hus. Hverdagen blir brått veldig annerledes. Vi får ikke like mye tid til hverandre, det koster masse penger, og døgnet skulle gjerne hatt flere timer. Vi har hatt folk til å ta seg av selve byggingen, men nå som det bare er pirkearbeidet igjen, velger vi å ta oss av det selv. Det gjør det mye billigere. Tor Arne og noen kamerater tar seg av grovarbeidet - og jeg sitter med planleggingen av hvordan jeg vil ha det, i forhold til farger på rommene og slikt. Høres kanskje ikke så slitsomt ut - men, det kan jeg skrive under på at det er!

Oppi det hele, så har vi jo Amina, som virkelig krever oppmerksomhet! Nytter ikke snu ryggen til i 2 sekunder, før hun har kravlet seg avgårde og funnet på noe sprell. Hun går å støtter seg i alt hun kommer over, og da havner hun overalt! I helgen for eksempel, rakk jeg knapt å logge på pc'n før Amina var borte. Da hadde hun klart å komme seg inn på kjøkkenet og fått tak i en nesten tom ølflaske, som Tor Arne hadde glemt å sette høyt nok! Hun satt å slurpet i seg. Gjett om jeg fikk panikk - og dårlig samvittighet! Det var riktignok ikke mye hun kan ha fått i seg, og det så ut som hun likte det - for hun ble sur når jeg tok den bort. Men, dere ser nok poenget. Ikke visste jeg hva jeg skulle gjøre. Panikk for å ringe giftinformasjonen også. De kunne vel funnet på å ringe barnevernet, tenkte jeg! Så, jeg ringte ei god venninne og hun hjalp meg gjennom det! Så alt endte godt denne gangen også ♥

 


Lille rakkeren som kommer seg frem, overalt!

 

 

Én kommentar

stjerna

19.okt.2011 kl.11:29

Jeg vil gjerne høre din mening!

barn eller ikke barn!

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits