Inspirasjon!

Siden det bare er 3 måneder igjen til huset skal stå ferdig, er det på tide å bestemme seg for hvordan vi vil ha det snart. Det meste av fargevalg, og slikt er i boks. Møblemanget er det verre med. Jeg har ikke peiling på interiør, og det har ikke mannen i huset heller. Men, jeg vet jo hva jeg liker. Om det passer sammen med fargene på veggen, parketten, de andre møblene, og gardinene - nei, det vet jeg ikke! 

Jeg har tittet på nettet etter noe som kunne vært interessant. Så kom jeg over denne siden og ble fasinert av fargene, og de flotte varene! Falt pladask for serviset de har, blant annet. Sofaen også. Den er fin, enkel og grei. 

Men, jeg klarer aldri å bestemme meg... 

 

Tiltross for dette bildeløse innlegget (skyldes at jeg ikke får lastet opp bilder nå da..!) har jeg nok ikke blitt noen nymotens interiørblogger. Dette får være nok for i dag! 

 

Har du peiling på interiør? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits