Harrytur!

Siden vi våknet til et forferdelig vær med masse regn i dag, bestemte vi oss fort at det var en perfekt vær for en sverigetur. Vi tok sandefjord - strømstad ferga til, og kjørte hele veien hjem igjen. 

Amina har vært veldig tålmodig i dag, men hun sloknet i bilen på vei hjem. Da sov hun helt til vi parkerte hjemme i oppkjørselen. 

Jeg glemte kameraet hjemme, så ble ikke tatt noen nye bilder i dag. Men, det ble masse mat, en god del snop, og noen klær til oss alle sammen faktisk! Tror ikke det er så stor interesse av hva tor arne og jeg kjøpte oss, men vil gjerne vise fram alt det fine vi handlet til Amina på HogM. 

 

Amina fikk seg 


Lue Hm - 49,50


Hele vanter Hm - 39,50 genser - 69,50 

cardigan - 149


bukse - 39,50


bukse - 39,50 2 pk pysj - 64,50 


dress - 299 


2 pk strømpebukser - 79


lue - 39 


lue - 29 

 

Ble ikke like masse på oss voksne, men det er helt greit. Amina vokser så fort, så hun trenger plutselig mye mer, enn hva vi gjør. Når jeg tenker etter, har jeg ikke kjøpt så veldig mye klær til henne selv heller. Masse som er arvet - og takk gud for det! Spesielt den tiden hun er og har vært i nå, rekker hun knapt bruke plaggene et par ganger, før de er utvokst! 

 

handler dere mye i sverige? 

♥ vokser barnet/barna dine like fort ut av klærne sine? 

 

ha en fin kveld 

3 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

18.sep.2011 kl.18:21

Det var mye fint!!

Benjamin vokser veldig fort ut av klærne sine.Da Jessica var baby brukte hun størrelsene lenge.

Vi er alt for sjeldent i Sverige,Jessica er ikke glad i å kjøre bil.

familiebaby

18.sep.2011 kl.20:15

mammantiljessicaogbenjamin: nei, da er det ikke så enkelt med lengre turer, når man absolutt ikke må! Amina liker det nå, og håper hun fortsetter sånn :)

19.sep.2011 kl.12:37

Emma vokser egentlig ikke fort ut av klærne sine.. eneste str som "fløy forbi" var str 62.. Men brukte str 50 i over 2 mnd.. Nå er hun 10,5 mnd og er 74 i det meste, men str 80 i utedresser osv

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits