Den siste tiden..

Som de gamle leserene mine vet - og som en forklaring til de nye, har jeg vært innlagt på sykehuset siden 7 Juli, med en subaraknoidal blødning. Til tross for tilstanden, var jeg i veldig god form. Følte meg ikke syk, sett bortfra hodepinen jeg slet med. 

 

7 Juli - Blir jeg hentet med ambulanse, på grunn av en besvimelse (her har jeg i lengre tid gått med hodepine) 

De finner ut at jeg har subaraknoidal blødning og det blir planlagt operasjon 

14 Juli - Blir jeg operert for blødningen

De sa operasjonen var vellykket og jeg følte meg bedre, allerede samme dag 

 

Etter operasjonen har jeg ikke notert ned noen datoer. Har tatt dagene som de kommer, men dere får prøve å henge med. 

Jeg var en liten stund på sykehuset, og fikk fysioterapi, samtaler med lege og ble fulgt nøye opp med scanning og blodprøver. 

Når alt så fint ut, søkte de meg inn på rehabilitering, i Tromsø. Dette var det eneste stedet som hadde plass til meg. De ansatte var hyggelige, og jeg trivdes godt. Noen ting var det å klage på, men de var betydelige for oppholdet. 

Så ble jeg veldig uklar, og dårlig igjen. En av de ansatte tok følge med meg til sykehuset i Tromsø og det ble fort konstatert at jeg hadde fått en ny blødning. Ikke så stor som forrige gang, så det lettet hjertet litt. Jeg ble operert allerede samme dag, og prognosen var nå svært god. 

Jeg lå et par uker på sykehuset i tromsø, for de flyttet meg til telemark, litt nærmere hjem hvertfall. I telemark har de nå fulgt meg godt opp, med både det ene og det andre. Jeg har fått masse besøk av gode venner, familie og bekjente. Til og med søte linda, som begynte å lese bloggen min, kom på besøk! 

Og, i dag var tiden for å reise hjem til Hønefoss. Det er noe helt annet. Nå kan de følge meg opp på sykehuset en gang i uka, jeg kan være hjemme med Tor Arne og Amina. Jeg ser endelig enden av tunellen! 

 

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

15.sep.2011 kl.13:10

Uff,syns det høres skummelt ut jeg.Godt du er bedre!

Men vet du hvorfor du har fått disse blødningene?

familiebaby

15.sep.2011 kl.23:14

mammantiljessicaogbenjamin:

hvorfor jeg har fått de, er jeg ikke sikker på. skulle likt å visst!

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits