Jada, jeg lever!

Jeg lover og lover, men skriver jeg noengang igjen? Neida.. Men, nok en unnskyldning. Fikk en ny blødning, men heldigvis skjedde det mens jeg var på rehabiliteringen, og jeg ble operert med det samme. Nå er jeg så god som ny, og noen ny blødning vil jeg ikke få - sier dem. 

I den situasjonen vi nå har vært i, har ikke bloggen vært en førsteprioritet. Jeg kommer hjem om få dager, så nå har jeg endelig skikkelig tid til å blogge igjen. 

Dagene går stille og rolig for seg. Jeg skulle begynt på skolen dette året her, men fått permisjon til neste år, pga alt som har skjedd. Så, jeg får da et ekstra år hjemme med Amina! Kjenner at jeg ikke er lei meg for det. 
4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

10.sep.2011 kl.18:09

Men uff så fælt da!!

Syns det var litt stille fra deg både på facebook og her på bloggen.

Du har vært mellom mye på kort tid.Bra alt ser bedre ut nå,og så deilig med permisjonen:)

fembarnsmamma

10.sep.2011 kl.20:53

Uff, hva du har gått igjennom.... Håper det bare går fremover med deg nå:)

Så heldig du er som får gå hjemme med Amina litt lenger<3

linda marie

12.sep.2011 kl.21:49

var inne å skulle finne noen nye mammablogger å lese, så kom jeg over din blogg.. etter å ha lest litt på bloggen håper jeg alt går bra med deg å din lille familie :)

Kristin <3

12.sep.2011 kl.23:19

Huff,så mye sykdom det skulle bli på deg,håper du er bedre nå og at du snart blir helt frisk igjen!Du får kose deg masse hjemme med gulljenta dette året,nyt det så godt du kan!STOR god bedringsklem fra en fast leser som syns du har en fin blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits