Ny dag - Nye muligheter

En ny dag i dag, og jeg aner ikke hva jeg skal finne på. Det er møkkavær uten like, og lysten til å gjøre noe er på bånn. 

I morgen kommer jeg til å bestille en container, så vi får ryddet og kastet alt vi ikke har bruk for, før vi flytter. Er greit å begynne så smått, så vi ikke får alt før julestresset. Huset skal stå klart 16 Desember! Det er ikke så veldig lenge til, når jeg tenker meg om. I tillegg har vi satt som mål, å feire jula i det nye huset. Da er det greit om vi har ting på plass, og ikke sitter å spiser julemiddagen i en stor pappeske. 

Når det gjelder huset, er det en stund siden jeg har vært å sett på det. Tor Arne er det støtt og stadig, og sier det har vært veldig framgang i det siste. Det er også mye som ikke har blitt gjort, pga det dårlige været som har vært - og som igjen har meldt sin ankomst. 

Jeg har brukt litt tid i helga, på å se på diverse innredninger. Er ikke lett å velge. Vi har bestemt hvordan badet skal se ut, er på god vei på kjøkkenet, gulvene er bestemt - Så nå er det mer farger det står på. Jeg vil ha ting så lyst som mulig, slik at vi heller kan pynte opp med mørkere puter, gardiner, duker... Ja, du skjønner? 


Bildet er hentet fra google


Amina er i veldig godt humør om dagen, og er stort sett overalt. Hun klarer ikke sitte stille et sekund. Lille turbo! Lurer på hvordan det skal gå, når hun lærer seg å stå på beina! Kommer vel ikke til å bli så mye stillesitting, da heller nei. Men, det er jo godt å se at hun utvikler seg da. 

Sjekk sveisen! 

 

♥ Er barnet ditt overalt? 

♥ Har du noe sol til overs, kanskje? : ) 


4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

07.aug.2011 kl.13:28

Den sofan og stua var lekker.Blir spennende med nytt hus!

Jessica var en turbobaby,krabba da hun var 5,5 mnd og reiste seg da hun var 6 mnd.

Lurer på om Benjamin blir like turbo...

Møkkavær!!

fembarnsmamma

07.aug.2011 kl.14:04

Mats utvider hele tiden horrisonten sin:) Nå kan vi ikke snu ryggen til et sekund uten at han har forflyttet seg =) Nå må jeg kjøpe trappegrind til trappa opp siden han krabber fort opp noen trappetrinn =/

Her pøser regnet ned:( Men vi har vært mye på farten i sommer og det er jo litt godt med en dag hjemme.

Mita

10.aug.2011 kl.23:44

Så spennende med nytt hus!! Dere bygger? Håper virkelig vi kan komme oss inn i nytt hus til jul. Det er drømmen!

3åringen er overalt ;) Men lillegutt på 4 måneder er nok høyt og lavt før vi vet ordet av det, han også! :)

familiebaby

11.aug.2011 kl.11:24

Mita: Ja, vi bygger, så det er moro! Ventet mange år på dette, og endelig lot det seg gjøre :)

hehe, det er han nok heelt sikkert!

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits