Da ble det ferie likevel!

Vi hadde 3 flotte dager i dyreparken. Været var med oss hele tiden, og vi var i parken, fra den åpnet, til den stengte (nesten), hver dag. Amina var stort sett snill og grei også. Vi hadde litt problemer med å legge henne på hotellet første natta, men når hun tilslutt sovnet kl 01.15, sov hun godt til dagen etter. 

I dyreparken så vi på show, hilste på dyra, og Amina's store favoritt, var geiter som hun kunne klappe. Hun ble ildsint når vi skulle ut derfra igjen. Trodde hun kom til å være veldig skeptisk, med tanke på alderen, men der tok jeg grundig feil. 
Vi spiste frokost på hotellet før vi dro i parken, kjøpte matvarer på butikken og smurte med oss lunsj, hadde med masse frukt, og middagen ble spist der inne. Sparte masse penger på det, for er jaggu så dyrt der. Ble noen is, og masse drikke også. 

Vi har nå tatt turen til familien min i Sverige, for å være her til Mandag. Koser oss masse i finværet her! Amina syntes det er veldig stas med all oppmerksomheten. Hu mor får slappet av, mye mer enn hjemme, for jeg har ikke fått lov til å skifte en bleie på hu, siden vi kom hit. 2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

03.aug.2011 kl.18:03

Godt å se at dere koser dere!

Vi var i Dyreparken i fjor,fin park!!

Nyt sommeren videre:)

fembarnsmamma

04.aug.2011 kl.01:02

Vi skulle egentlig i dyreparken i ferien vi også, men det regnet bort......:(

Så fint at dere er heldige med været. Det fortjener dere nå etter alt dere har vært igjennom:) Kos dere masse;) Amina er så lik pappan sin:)

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits