Helt forferdelig!

Jeg regner med, at ingen har gått glipp av det som har skjedd i Oslo, og på Utøya i dag. Jeg er lamslått. At noen kan ha hjerte til å gjøre noe slikt i det hele tatt, skjønner jeg ikke. 

Ei venninne av meg, er på utøya hvert eneste år, men heldigvis skulle hun ikke i år, pga mangel på barnevakt. Hittil er en hun kjenner, skutt i benet - men, tilstanden er stabil. Ellers vet vi ikke hvordan det har gått med de andre telemarkingene (fylket hun er med i). Flere som er drept, mange som har svømt i land, mange som har gjemt seg. Jeg har ikke ord. 

Ei annen venninne av meg, som i tillegg jobber som sykepleier, fikk en glass - splint i overarmen, og ble sittende mange timer på legevakta i dag. Hun bistod med det hun kunne gjøre på venterommet imens. 

Alle mine tanker går nå til de skadde og pårørende. Og et lys er tent for de omkomne ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits