Ut på tur!

Mens jeg har vært på sykehuset, har pappa og Amina kost seg grønne! De har vært på familiebesøk i Sverige, vært på tusenfryd med noen venner av oss [Lurer på om det var til pappa eller Amina sin glede?] og de har vært på hotell ferie i Oslo, for å følge med på husbyggingen. 

- Det går forresten framover! 


Bildet hentet fra google


Jeg har ligget her å tenkt, at de må vel savne meg bittelitt ?  De har fått presset inn noe besøk til meg også, men Amina har vært lite interessert, nemlig! Veldig gøy å utforske gulvet, eller kravle rundt i senga mi, men lite moro med rent mammakos gitt! Da vet jeg at hun ikke lider noe nød, så litt godt er det jo! 

 

Hun har sjarmert alle som har vært innom samtidig med henne, og de bruker ekstra lang tid, med å re en seng, eller skylle veneflonen, bare for å kose litt ekstra med gullet ♥

Hun har også fått seg en liten leke venninne der hvor vi flytter i Oslo - i nabohuset. Tor Arne hadde kommet i snakk med de, når han stod å så på byggingen, og ble invitert over på en kopp kaffe. Det viste seg at de hadde en datter, som bare er 3 uker eldre enn Amina! Tenk, så flott! Da får hun nok noen å leke med når vi flytter også. 

Ellers, går dagene ganske fort her, syntes jeg. Ikke så lenge til hjemreise. Kunne godt ligget å bli vartet opp litt til jeg altså - under andre omstendigheter. Været er jo ikke til å skryte av, så hva skal jeg hjem for? Å sitte inne i regnet? Nei og nei. Vi får ta oss en spontantur rundt i Europa og håpe på bedre vær! 

 

♥ Hvordan er været deres om dagen? 

♥ Har dere noen ferieplaner, eller prosjekter på gang? 

 

Ha en strålende dag! 

4 kommentarer

Tuva

20.jul.2011 kl.10:44

Ha en fin dag!

Therese <3

20.jul.2011 kl.10:49

Ha en kjempe fin dag :)

Håper du tar en tur bort til min blogg hadde vært hyggelig :)

familiebaby

20.jul.2011 kl.10:50

Tuva: takk for det!

mammantiljessicaogbenjamin

20.jul.2011 kl.12:12

Tenker de savner deg masse!

Så morro at hun får en jevngammel nabo,de blir nok gode venner:)

Fint å høre at det går framover med deg!God bedring!

Klem

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits