Her er jeg!

Må få takke Tor Arne, som har blogget litt for meg, mens jeg har vært borte! Han holder på å lage nytt design til bloggen også, så litt forandringer vil komme etterhvert. 

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg på sykehuset, etter at jeg fikk en blødning på skallen. Det er 5 dager siden operasjonen i dag, og jeg er et nytt menneske! Formen kan jeg ikke klage på, og jeg er klar for hjemreise. Blir vel 1 ukes tid til, før jeg får lov, og den dagen gleder jeg meg masse til! 


akkurat nå er det disse to skjønningene som er på besøk! Liam, og pappa martin! Har hatt masse besøk av Tor Arne, og Amina + endel andre venner. Kjempekoselig! Vil takke alle dere som har sendt hyggelige meldinger både på bloggen, facebook, telefon og mail! Setter så stor pris på det! 

Blir nok noen skikkelige blogginnlegg etterhvert, nå som formen er bedre. Ville bare gi en lyd fra meg, jeg også! 

 

- Anna

4 kommentarer

fembarnsmamma

19.jul.2011 kl.11:36

Jeg satt akkurat og tenkte på deg og hadde tenkt til å gå inn på bloggen din for å skrive en liten hilsen til deg. Så koselig å høre at det går bedre med deg. Gleder meg til du er tilbake for fullt igjen. Fortsatt god bedring:)

familiebaby

19.jul.2011 kl.11:58

fembarnsmamma: Så hyggelig da! Takk for det! :)

mammantiljessicaogbenjamin

19.jul.2011 kl.12:32

Så fint å høre at formen din er bedre.Har tenkt på deg!

Gleder meg til du er tilbake:)Klem og god bedring!

familiebaby

19.jul.2011 kl.20:54

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, veldig deilig det! Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits