Amina og pappakos

Aller helst skulle vi vært en trekløver, men siden Anna er på sykehuset, må vi gjøre det beste ut av situasjonen. 

I dag har vi for det meste vært inne og koset oss, siden det har vært så dårlig vær. Amina sov hele natta og våknet ikke før 08.30 i dag. Da stod vi opp, hun fikk en flaske melk og lå i vippestolen å pludret mens jeg hev meg i dusjen. Så lagde jeg egg og bacon til meg selv, og grøt til Amina, som vi brukte god tid på å spise, det var koselig. Etter frokosten, ble det lek på gulvet. Hun har blitt så flink til å komme seg framover, og viser hvor stolt hun er, med en god latter. Det smelter et hvert pappahjerte det. 

Når klokka var rundt 10, var det tid for å handle litt. Tenkte først å ta det som en tur å gå, men været var ikke enig, så ble en kjøretur i steden. Jeg forstår nå hvorfor Anna aldri sender meg alene på butikken, uten handleliste. Jeg kom hjem med bare 2 av tingene jeg egentlig trengte, og allikevel 3 stappfulle bæreposer med mat. Jeg vet jeg skal skrive handleliste neste gang da. 

Etter handleturen så var Amina trøtt igjen, så hun sov fram til klokka 13. Da fikk hun en ny flaske melk, og hjemmelaget fruktmos. Jeg skulle gjerne skytet av å ha laget den selv, men det stod naboen for. Takker for det. 

Så var det enda mer lek, middag for tur, kveldsbad, kveldsstell, kveldskos og natta. Hun brukte litt tid på å sovne, men nå sover hun, og håper det varer til i morgen. 

 

Det ble noen gamle bilder av henne som jeg ikke vet om dere har sett. Jeg er ikke så god på dette kameraet. 

 

Tor Arne


 

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

09.jul.2011 kl.20:48

Koser dere dere,men skjønner godt dere savner mamsen.

Så fint at du vil skrive på bloggen,det hadde ikke min mann giddi...

familiebaby

09.jul.2011 kl.21:27

mammantiljessicaogbenjamin:

Så lenge jeg har ferie og jeg kan skrive når jeg selv vil er det greit. Syntes det er interessant har ikke prøvd det før. Kanskje vi bytter på litt når hun er tilbake, hvem vet.

ja, hun er savnet, godt å få hun hjem igjen når den tid kommer.

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits