Anna er på sykehuset

Jeg har fått i oppdrag av kona mi å gi beskjed til hennes bloggvenner at hun er på sykehuset og ikke vet når hun får mulighet til å blogge igjen. 

Hun ble hentet av ambulanse i formiddag da hun besvimte, og det ble startet utredning på sykehuset. 

CT og spinalpunktering, viser at hun har fått en subaraknoidal blødning. Det er en blødning fra store og middelstore pulsårer i skallen, utenfor selve hjernen. 

Tilstanden hennes er etter forholdene veldig bra, og hun har startet med medikamentell behandling, inntil en eventuell operasjon blir gjennomført. 

En slik blødning kan føre til en rekke alvorlige komplikasjoner, så vi er glade for at det har gått så bra, som det har gjort. Hun er sengeliggende, men forholdsvis klar og fin.

Slik som det er nå, vil hun nok ikke orke å blogge så mye med det samme, men jeg stiller derfor opp og overtar inntil videre. Oppdateringer vil komme om hvordan det går. Om noen skulle ønske å ha kontakt med hun, kan dere ta kontakt med henne, enten på hennes facebook - profil (Anna Ljongstròm), bloggsiden på facebook (-familiebaby-) eller hotmail (anna.rfk@hotmail.com), hvor hun svarer dere når hun orker og er i form til det. 

Jeg har aldri blogget før så hva man skriver om er jeg derimot litt usikker på. Er det noe dere ønsker å lese om, så skal jeg prøve å skrive litt om det. 

I morgen kan jeg skrive et innlegg med litt fler detaljer om hva det innebærer å ha en slik blødning, symptomer og behandlingstilbud, om dere ønsker det. 

 Tor Arne

6 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

08.jul.2011 kl.07:49

Uff og uff!!

Så grusomt!Masse god bedring.Tenker på dere.

Klem

fembarnsmamma

08.jul.2011 kl.10:42

Uff det var trist. Du må hilse så mye til henne og ønske henne god bedring fra meg. Håper at hun er på bena igjen snart.

familiebaby

08.jul.2011 kl.12:45

fembarnsmamma: Jeg skulle takke og hilse tilbake

familiebaby

08.jul.2011 kl.12:45

mammantiljessicaogbenjamin: takker så mye

Lena

08.jul.2011 kl.21:45

Masse god bedring!

Kristin <3

09.jul.2011 kl.00:31

Riktig god bedring! <3 Klem.

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits