Jeg klarte det! Og bloggtreff!

Dere som har fulgt bloggen min en stund, har kanskje fått med seg at bakeferdighetene mine ikke er til å skryte av. I går lagde jeg blant annet en ?verdens beste? som jeg ikke turte å legge ut her engang. Så ille var den. Ikke smakte den særlig godt heller.

Men, jeg gir meg jo aldri da. Så i dag bega jeg meg ut på muffinsfronten. Muffins klarer jeg, som regel nemlig. For å gjøre det litt mer ?avansert? valgte jeg red hvelvet. Og de ble kjempegode! Endelig har jeg funnet noe jeg klarer å lage, jeg også.

Så nå blir det masse muffinsbaking framover, skal jeg si dere! De som vil ha, er velkommen på muffins til meg i helga! Hehe!

Har tidligere snakket litt om noe ala bloggtreff, hjemme hos oss. Det var vel mer som en fleip i starten, men jeg har tenkt mer på det. Nå kommer jo sommeren også. Hva er ikke bedre enn et lite grillparty med barn, for de som har det? Jeg er ikke noe særlig for alkoholservering på et slikt treff, hvertfall ikke første gang. Da er jeg mer hypp på litt grilling, barna kan leke sammen, de voksne kan skravle og hygge seg ? og kanskje få til noen morsomme aktiviteter for både barn og voksne?

Jeg har ikke blogget lenger enn siden desember, men har fått mine faste blogger, som jeg leser hver dag. Hvem som leser min, og ikke, har jeg ingen full oversikt over, men jeg ser jo at det er noen gjeng-gangere, og det er trivelig!

Så, noen som er interessert i et blogg-treff? Må da ikke være hjemme hos oss, for all del! Kom gjerne med innspill, om du er interessert. Vi har hvertfall stor gassgrill, uteplass og nok inneplass, dersom været skulle svikte. 

6 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

10.jun.2011 kl.07:25

En fin og koselig ide!

Hvor bor dere i landet?

familiebaby

10.jun.2011 kl.10:03

mammantiljessicaogbenjamin:

Vi bor i Hønefoss nå, og bygger nytt hus i Oslo : ) Men, det er ikke ferdig før Desember. Så blir evt først i hønefoss om det blir hos oss, og er det suksess, kan vi innvie det nye når den tid kommer :)

mammantiljessicaogbenjamin

10.jun.2011 kl.12:47

Ja det var ikke så langt unna.

else gunn

10.jun.2011 kl.18:38

Det hørtes koselig ut.. Jeg skal til oslo i sommer har lova sønn min å se på slottet..

familiebaby

10.jun.2011 kl.19:12

else gunn: Stas det :)

else gunn

10.jun.2011 kl.20:26

Ja det blir stas:)

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits