Lanoungen er i gang - Min mening

De fleste har sikkert fått med seg at kåringen av Lanoungen - 2011 er i gang.  

Jeg har ikke meldt på Amina, og kommer heller ikke til å gjøre det.

Har ingenting i mot de som melder på barnet sitt, men jeg syntes det blir litt Feil. Barnet er ikke gammelt nok til å bestemme om de vil publiseres og bildet kan bli brukt igjen ved senere anledninger, da du samtidig samtykker til at lano har en eksklusiv og evigvarende rett til å bruke bildet i enhver form for markedsføring uten vederlag. 

Amina skal være gammel nok til å bestemme dette selv, før hun blir påmeldt noe som helst. 

Det står også i konkurransereglene at det ikke er lov å oppmuntre til stemmer, i form av premier, lokkemidler etc. Det er vel ikke få som har brutt dette, men lano/lilleborg har ikke ressurser til å få med seg alle. Juks er det i alle bedrifter, sies det, men. 


Det er mange flotte barn der, og sikkert veldig mange foreldre som fortjener en reisesjekk på 30 000 kroner. Sier ikke nei takk til det jeg heller. Men, det blir nesten som en skjønnhetskonkurranse.

Hadde jeg hatt ansvaret for dette (noe som ville vært veldig latterlig, forresten), hadde jeg gjort noen endringer. Jeg hadde latt foreldrene skrive en begrunnelse, for hvorfor akkurat de fortjener å vinne. Hvorfor de fortjener det mer enn noen andre. Det er vel ikke skjønnheten det skal gå på? Deretter, når vinneren var kåret ut fra begrunnelsen, skulle de få lov til å velge et bildet av barnet sitt, som skulle brukes på lano sine produkter. 

Men, så er det verken jeg som har ansvaret, eller kommer til å ha det da! Hehe!

 

♥ Hva er din formening om lanoungen? 

4 kommentarer

fembarnsmamma

08.jun.2011 kl.12:59

Jeg er vel litt lei alt nå jeg. Hvor enn man ser så ser man "stem på Lano ungen min". Det blir vel den som har flest lesere da som vinner. Ikke helt fortjent synes jeg. Det burde være en god begrunnelse som du er inne på synes jeg.

familiebaby

08.jun.2011 kl.14:16

fembarnsmamma: sant det. ser på vinneren fra i fjor. masse støttegrupper ble opprettet på facebook for han. jenta som leder nå er datteren til en av norges mest kjente mammabloggere. en begrunnelse hadde vært fint

TonjeG

08.jun.2011 kl.17:12

Jeg er ganske enig i det du sier, men hva med blogginga da? Du publiserer jo en del bilder av ungen din igjennom bloggen. Du har jo en del lesere, likevel det ikke er like mange som på lanoungen, så er det vel nesten det samme?

familiebaby

08.jun.2011 kl.19:26

TonjeG: Joda, men det er ikke blogg.no som eier bildene jeg publiserer. Dermed vil de ikke kunne bruke bildene mine til feks markedsføring.

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits