man går ikke til fysisk angrep mot barn!!!!

Vi er hjemme fra Tromsø og i dag har vi vært på grilling hos min venninnes foreldre, sammen med venninna mi, og datteren hennes Sienna.

Sammen med oss, grillet også 2 nabo par, ungene dems, søstrene til min venninne, en kompis av naboen og hans sønn.

Unnskylder på forhånd, om det blir et litt rotete innlegg, men her må jeg bare få ut ting.

Min venninnes søster, på 7 år, og de andre barna, lekte ute på plenen, med et plaskebasseng, og vannslangen. De lekte veldig fint, og alle barna storkoste seg. Søsteren til venninna mi, klarte ved et tydelig uhell, å sprute litt vann, på naboen sin kompis sønn, på 2 år. 2 åringen tok ikke til gråten, og protesterte ikke. Så vel mer ut som han syntes dette var utrolig gøy! De lekte jo med vann, fordi det var så gøy (og varmt da!).

Faren til 2 åringen syntes derimot ikke dette var like festlig. Han lø bort til 7 åringen, slang hun over skulderen, og tok godt tak rundt hodet hennes på den ene siden, og beina på den andre, og spente dette foran seg, for å låse henne fast.

7 åringen ble vettskremt allerede da, men 2 åringens far, ga seg ikke der. Han gikk ca 50 meter med hun, og sa ?nå skal jeg kaste deg i elva, så skal du få føle hvordan det er? (det er en elv rett nedenfor omtrent). Han fortsatte å gå, og moren til 7 åringen prøvde å stanse faren til 2 åringen. Faren til 7 åringen var ikke hjemme akkurat da. Men, nei da. Han fortsatte å gå, ned til elva, og holdt 7 åringen over vannet. ?skal du gi deg nå??? spurte han. 7 åringen klarte knapt å svare, av redsel. Flaks for han, satte han 7 åringen ned der, uten å kaste hun i elva. Men, til sammen de 300 meterne, satte virkelig et støkk i 7 åringen. Hun hyperventilerte, og hadde problemer med å få igjen pusten. Hun var blitt spent så fast, at det presset mot halsen, og brystkassen. Moren konfronterte faren til 2 åringen, med at dette var ikke greit, det er ikke slik man tar en 7 åring, uansett. Å fysisk gå til angrep mot hun, er feil. Hun sa at det er klart hun kan snakkes til av andre enn foreldrene, det har de bare godt av! Men, ikke å røre!! Sier seg vel selv i grunn..

Når faren til 7 åringen kom hjem, og moren fortalte dette, gikk han bort til 2 åringens far, og sa ?du rører ikke datteren min sånn en gang til, greit å snakke til henne, men ingenting annet?. Når 2 åringens far da sier ?jeg gjør det gjerne igjen, om det er det som må til for at hun skal høre?, ble ikke fru anna særlig blid gitt!!! Jeg hadde holdt meg litt i bakgrunnen før dette, men da klarte jeg virkelig ikke mer. 2 åringens far fikk jaggu høre det.

7 åringen sitter nå igjen med stygge blåmerker på halsen, og en redsel for å gå ut, fordi hun er redd for at noen skal ta hun slik igjen. Gud, som jeg har vondt av henne nå. 

 

jaggu godt å få lettet hjertet litt! 

10 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

03.jun.2011 kl.23:17

Men i all verden,det går jo ikke an!!!

Stakkars jenta...

Helene & Espen

03.jun.2011 kl.23:19

hei :) fast leser på bloggen din, digger den!

kommenter gjerne tilbake

kakaduen andy

03.jun.2011 kl.23:25

For en dust! Anmeld han - og ta bilder av blåmerkene/vis dem til politet.

Anonym

03.jun.2011 kl.23:28

det er ikke mulig... Slik skal ikke gå an!!! Stakkars jente!

familiebaby

03.jun.2011 kl.23:51

mammantiljessicaogbenjamin:

Ikke sant!!!!

familiebaby

03.jun.2011 kl.23:51

kakaduen andy: Jobber selv i politiet, bare jeg er i mammaperm nå. Så bevis er tatt og tro meg, de går videre med det! Fysisk angrep mot barn, er ikke lov, uansett.

Kristin

04.jun.2011 kl.02:27

Er det mulig???Kan jo ikke gjøre sånnt!Får helt gåsehud....

Huff...Håper det går bedre med jenta!

Fin blogg du har forresten!

Rebecca

04.jun.2011 kl.10:11

I alle dager! Håper de anmelder selv om det sikkert ikke hjelper en dritt, så ser forhåpentligvis faren til 2 åringen at han ikke kan gjøre sånt! Stakkars 7 åring :(

Monika

06.jun.2011 kl.21:09

Stakkars :O

dette bør dere anmelde!

Flisa

11.jun.2011 kl.01:10

Stakkars jente.. Tørr ikke tenke på hvilken oppdragelse den 2 år gamle gutten får/kommer til å få...

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits