Livet som småbarnsmor - temablogg

Livet som småbarnsmor er spennende, utfordrende, pesielt og helt unikt ♥

 Men, med en datter på 4 måneder, skjer det ikke veldig mye spesielt i hverdagen - Eller, det skjer veldig mye, men ikke alt som egner seg å skrive om på et åpent nettsted. Det er veldig mye i livet vårt, som ikke kommer ut på bloggen. Derfor syntes jeg også det blir veldig kjedelig skriving til tider. Alt blir nesten det samme. Om dere forstår? 

Så nå tenker jeg da. Både som mor, kone til en i helsevesenet, og politi selv - så både ser og hører vi om mye i hverdagen, som ikke alle tenker over hele tiden. Det er sikkert mange undrende mennesker der ute, som lurer, men ikke helt tørr å spørre om alt. Jeg tenkte derfor, for å få noe å skrive om, å ha dagens tema, en periode. 

Jeg vil da legge ut innlegg, som omhandler et spesielt tema, og si litt om det. Det kan være så mye, og jeg er selvsagt åpen for forslag. Temaet vil ikke omhandle enkeltsaker, så det er sagt på forhånd. Noe av det jeg tenkte litt på var; 

seksuelle overgrep 

vold

barnemishandling

førstehjelp 

barnemat

aktiviteter for baby og småbarn

... 

så er jeg åpen for forslag av dere, og vil fylle på etterhvert som det kommer forslag! 

Hva tenker dere om litt temablogging? Det vil selvsagt bli litt hverdagsblogging også.. 

4 kommentarer

Nina Bentzen

24.apr.2011 kl.20:40

Temablogging er jeg veldig glad i, å lese altså, jeg lærer ofte mer om ting jeg ikke visste så mye om fra før av!:)

Sv: Takk, ha en fin kveld videre du også :)
Tusen takk for det !! Veldig hyggelig å høre at du mener det ^^

Det er innholde folk bør se på, men det er det ikke alle som greier! Mennesker som bare ser på feiliene folk har i skrivingen kan se på seg selv og feiliene dem selv har, men det greier ikke selvopptatte folk !!!...

Du kan bare lese bloggen min når du vil ^^

mammantiljessicaogbenjamin

24.apr.2011 kl.21:17

Glemmer at du er politi jeg,men kjekt å ha deg her inne:)

Intressant med temablogging!

Kine Johansen

24.apr.2011 kl.22:06

Jeg som har barn selv syns at det er kjempespennende å lese blogger til andre me barn :) Tenker og at jeg ikkje gjør så mye...for mesteparten av min tid går jo til datteren min ;) Blir definitivt å følle din videre ;)

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits