Gullet er 4 måneder og oppdatering om epilepsien

 

Først må jeg beklage dårlig blogging om dagen. Det skyldes så mye, så tiden ikke alltid strekker til. Men, ser ut som det vil bli en bedre tid i møte nå! 

Så tilbake til oss! Mange har lurt på hvordan det går med Amina, og anfallene sine. Det har vært både gode og dårlige dager. Alt fra  5 - 35 anfall om dagen. Det er slitsomt for en så liten kropp. Heldigvis går de fort over, men på de dagene hvor det er på sitt verste blir det allikevel slitsomt. Som lederen av epilepsiforeningen i Oslo sa til meg 

"har du hatt fylleangst noen gang? Når du våkner etter et anfall, kan du gange fylleangsten med 20, så har du hvordan man føler seg. Du vet ikke helt hvem du er, hvor du er, om bena dine henger sammen, om du er et menneske, eller en hund.." 

Så, det må være slitsomt for en så liten kropp! Vi har fått påbegynt en epilepsimedisin nå - og håper det vil hjelpe, men skal allikevel inn på Epilepsisykehuset i sandvika for å få litt mer hjelp og veiledning. 

Gullet har også rundet 4 måneder! Store bolla mi ♥


Blidfisen ♥

 

5 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

22.apr.2011 kl.21:30

Huff og huff,det må være slitsomt som for henne,og heller ikke lett for dere å se henne sånn.

Og hun er jo så lita.

Håper dere får den hjelpen dere trenger.

Gratulerer med 4 mnd:)

Linn Helen

23.apr.2011 kl.10:36

Uff da :( Har ikke fått med meg at tulla deres ha epilepsi:(( Det er nok tøft for dere alle 3 og fryktelig for dere å se henne få annfall!! Er dem kraftige el, om jeg kan spørre??!!

Gratulerer med 4 mnd dagen :)) Herlig bilde, så blid og fornøyd!

God påske:)

familiebaby

23.apr.2011 kl.19:17

Linn Helen: vi ante ingenting selv, før for noen uker siden. Godt de fant ut av det. Ikke alle er like kraftige, men de hun har hatt i det siste har ikke vært noe hyggelig å se på!

takk, det samme!

Cathrine

09.des.2011 kl.14:11

Håper det går bra med jenten din! Jeg sitter i skrivende stund på sykehus med men 5 mnd gamle datter, epilepsi har hun og fått. Jeg lette etter info og blogger om babyer og epilepsi, og kom over denne bloggen. Kjekt om du kanskje kunne sende meg en Mail om dine erfaringer med dette :)

familiebaby

10.jan.2012 kl.14:06

Cathrine: det vil jeg gjerne gjøre! beklager så sent svar, har vært opptatt med oppussing av hus. Jeg får ikke mailadressen din herfra, men send meg gjerne en mail på anna.rfk@hotmail.com : ) håper det går bra med datteren din!

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits