Har ikke folk sett babyer med mørkt hår og øyne før??

Skulle ikke tro det hvertfall. En bekjent av venninna mi, sendte hun en melding i dag, og spurte om hun hadde adoptert datteren sin! Joda, greit nok det. 

Min venninne svarer at det har hun da ikke gjort. 

Vanlig høflighet er da å gi seg, og være fornøyd med å ha fått et svar. Jeg personlig hadde aldri giddet å svare på et slikt spørsmål engang, når vedkommende i bunn og grunn vet du har båret fram barnet i 9 måneder

Men, neida! 

Dama fortsetter å diskutere. Fortsetter å si at hun må være adoptert. Der går grensen, spørr du meg. 

Hun har altså tatt det litt for godt, innfor seg at barn alltid har blå øyne fram til de er et år. Slik er det da ikke. Man kan som regel ikke fastslå øyenfargen før da, men noen er det faktisk så tydelig på, allerede fra fødselen. Kanskje barnslig av meg å henge meg opp i dette også, men kjenner at jeg må få ut frustrasjonen et sted. 

 

Så, tror du Sienna er adoptert, fordi hun har mørkt hår og øyne? 

3 kommentarer

marieplusstre

08.apr.2011 kl.09:44

Folk er så frekke og påståelige. Min datter er født med brune øyne. Alle påstår at det ikke går ann, selv om jeg sier at hun hadde det. Hvorfor skulle jeg lyve om det liksom??

familiebaby

08.apr.2011 kl.09:46

marieplusstre: Ikke sant! De får tro hva de vil, men når de faktisk spørr, så må de jaggu være fornøyd med svaret de får også!

Torill

08.apr.2011 kl.19:16

Hehe, kanskje ho prøvde å vere morsom?? Fin jente iallefall, hadde ikkje tenkt på ho som adoptert, er jo lys i huda. Dersom ho har visst at vedkommande var gravid, so må det vere ein dårlig spøk, ikkje veit eg . God helg!

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits