en liten oppdatering

Det har blitt litt lite blogging. Med en liten baby, skjer det mye, selv om hun ikke skrever stort enda. Men, flinkere skal vi bli!

Det skjer ikke så mye om dagen. Denne mammapermisjonen er koselig, men skjer ikke så mye enda. Vi skal prøve oss på både babysang, og babysvømming etterhvert, og da vil det nok bli litt mer aktivitet i hverdagen vår igjen. Tor Arne jobber mye om dagen, og får ikke sett Amina så mye som han ønsker.

Jeg syntes hun vokser altfor fort. 1 måned har gått snart. Helt utrolig!

I morgen skal vi til Oslo på middagsbesøk, og litt skravling hos ei venninne, som ikke har sett amina enda.. Neste uke kommer moren min fra Sverige for å bli noen dager. Vi ser etter hus, med hage, som ligger barnevennlig til - så mye er på gang! I tillegg skal vi pusse opp leiligheten. Har ikke helt bestemt oss for om vi vil leie den ut, eller legge den ut for salg enda. Men, den blir for liten for oss, når amina blir større og begynner å bevege seg!

Hvis noen har noen bloggtips, eller så, er det flott om dere vil gi meg det. Er så ny på dette, og vet jaggu ikke hva jeg skal skrive om!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

familiebaby

36, Ringerike

Navnet er Anna, og på bloggen min kan dere lese om familien min - Tor arne som jeg er gift med, datteren våres Amina, født desember 2010, og alt som hører med i en nokså hektisk hverdag. Jeg jobber i polititjenesten, Tor Arne er paramedic, og amina er solstråla vår!

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits